Η στιγμή που ο Κουτσόπουλος λέει στους παίκτες της «Φάρμας» για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία: «Να σηκωθώ να φύγω, εάν είναι έτσι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 11:07 Η στιγμή που ο Κουτσόπουλος λέει στους παίκτες της «Φάρμας» για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία: «Να σηκωθώ να φύγω, εάν είναι έτσι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη «Φάρμα» της Τρίτης (03/10), ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε τους παίκτες του παιχνιδιού για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Θεσσαλία.

Οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα από την κακοκαιρία Daniel συνέβησαν κατά τη διάρκεια των πρώτων γυρισμάτων της «Φάρμας».

Αρκετοί παίκτες στη Φάρμα του Star κατάγονται από τις πληγείσες περιοχές και στο επεισόδιο της Τρίτης 3/10 είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ενημερώνει τις δύο ομάδες για την τεράστια καταστροφή που συντελέστηκε εκεί.

Όπως ήταν λογικό, στο άκουσμα της είδησης οι παίκτες «πάγωσαν», ενώ θέλησαν να μάθουν εάν οι δικοί τους άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους.

«Πριν ξεκινήσουμε με τα δικά μας, τα της φάρμας, πρέπει να κάνουμε μία αναφορά σε κάτι, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι, οι οποίοι είναι από τον θεσσαλικό κάμπο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι λόγω πολύ έντονων καιρικών φαινομένων η περιοχή συνολικά έχει πληγεί. Έχει πολλές καταστροφές σε υποδομές και δυστυχώς κάποιες ανθρώπινες απώλειες», ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη Φάρμα.

«Έχουμε επικοινωνήσει με τους δικούς σας ανθρώπους. Είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους, όσο καλά μπορεί να είναι κάποιος από αυτό που έχει συμβεί εκεί. Όλοι επηρεαζόμαστε», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Εμάς πνίγηκαν πρόβατα; Τα χωράφια είναι γεμάτα νερό; Καταστράφηκαν δηλαδή τα πάντα; Δεν έμεινε τίποτα;», βλέπουμε στη συνέχεια να ρωτάει σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την οικογένειά του ο Νίκος Παρλαντζάς.

«Να σηκωθώ να φύγω, ρε φίλε, εάν είναι έτσι», λέει στη συνέχεια ο 43χρονος κτηνοτρόφος, ακούγοντας έναν συνεργάτη του να κλαίει με λυγμούς στο τηλέφωνο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση