Maestro: Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς και Χριστόφορος Παπακαλιάτης προετοιμάζονται για τη δεύτερη σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 16:53 Maestro: Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς και Χριστόφορος Παπακαλιάτης προετοιμάζονται για τη δεύτερη σεζόν

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Μπένος στο Facebook.

O δεύτερος κύκλος του «Maestro» βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής και οι ηθοποιοί έχουν ξεκινήσει να μοιράζονται με το κοινό τους τα πρώτα στιγμιότυπα.

Ο Γιώργος Μπένος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα στιγμιότυπο με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Ορέστη Χαλκιά.

Σε αυτό, οι τρεις άνδρες φαίνονται να εργάζονται μπροστά στον υπολογιστή, πιθανότατα για κάποια σκηνή της σειράς.

Ο Γιώργος Μπένος και ο Ορέστης Χαλκιάς αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους ρόλους τους στη σειρά, καθώς υποδύθηκαν ένα γκέι ζευγάρι που κάνει τα πάντα για να είναι μαζί, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γιώργος Μπένος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της νέας σεζόν. «3,2,1, Maestro in Blue», έγραψε ο ηθοποιός.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση