Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Ρόμπι Ουίλιαμς: Η συναρπαστική ζωή του μέσα από 4 επεισόδια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 13:42 Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Ρόμπι Ουίλιαμς: Η συναρπαστική ζωή του μέσα από 4 επεισόδια

Αναμένεται στο Netflix στις 8 Νοεμβρίου.

Το επίσημο τρέιλερ για τη νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ του Ρόμπι Ουίλιαμς παρουσίασε το Netflix. Η μίνι σειρά με τίτλο απλά το όνομά του «Robbie Williams» αποτελείται από 4 επεισόδια.

Με αφορμή τα 25 χρόνια στη σκηνή ως σόλο καλλιτέχνης, το ντοκιμαντέρ θα αφηγείται την ιστορία του πιο επιτυχημένου Βρετανού καλλιτέχνη όλων των εποχών μέσα από μία άγρια, «πικάντικη» και γεμάτη μυστήριο αρκετές φορές πορεία προς τη δόξα. Επιπλέον, περιλαμβάνει ανέκδοτο αρχειακό υλικό σχεδόν 30 χρόνων από το προσωπικό αρχείο του σταρ έχοντας παράλληλα την επιμέλεια μιας καταξιωμένης ομάδας κινηματογραφιστών.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον υποψήφιο για Emmy και BAFTA Τζόι Πέρλμαν σε παραγωγή της Ridley Scott Associates, ενώ την εκτελεστική παραγωγή υπογράφει ο οσκαρικός ντοκιμαντερίστας Ασίφ Καπάντια.

Το τρέιλερ καταγράφει τον διάσημο τραγουδιστή από τα πρώτα του βήματα με τους «Take That» στα 16 του χρόνια, μέχρι τις κορυφαίες στιγμές της σόλο καριέρας του όπως η κατάκτηση των Brit Awards, τις μάχες με τους δαίμονες και τις τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του. «Αυτό που θα με κατέστρεφε με έκανε επίσης επιτυχημένο», σχολιάζει ο Ουίλιαμς σε ένα σημείο του τρέιλερ. «Άγγιξα τη φωτιά. Έσπρωξα όταν μου έλεγαν να τραβήξω για να δω αν μπορώ να ζήσω».

Η σειρά για τον διαχρονικό ροκ σταρ αναμένεται στη διάσημη πλατφόρμα στις 8 Νοεμβρίου.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση