Σασμός - spoiler: Ο Μαθιός παραδέχεται τις πράξεις του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 16:48 Σασμός - spoiler: Ο Μαθιός παραδέχεται τις πράξεις του

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Σασμός» καθώς ο Μαθιός παραδέχεται τα εγκλήματά του ενώ η Καλιόππη ετοιμάζεται να βάψει τα χέρια της με αίμα.

Όλα ανατρέπονται στις ζωές των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, που για μία ακόμη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Σασμός: Δύο αποκαλύψεις-φωτιά τινάζουν τους Σταματάκηδες στον αέρα!

Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και η Καλλιόπη βρίσκει στην πόρτα της έναν συγκρατούμενο του άντρα της, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι ο Παύλος κανόνισε τη δολοφονία του μέσα στη φυλακή! Πλέον, κάθε ελπίδα σασμού διαλύεται και οι Σταματάκηδες χωρίζονται στη μέση.

Αφού ο Μαθιός έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του και η σχέση του με τον Νικηφόρο έχει αποκατασταθεί, οι Σταματάκηδες είναι έτοιμοι να γιορτάσουν.

Ο Αστέρης ανυπομονεί να κάνει την Αργυρώ γυναίκα του και βάζει ξανά μπροστά τις ετοιμασίες για τους αρραβώνες. Όμως, ξαφνικά, όλα γκρεμίζονται…

Βρίσκει κάτω από την πόρτα του αλουμινάδικου ένα σημείωμα που λέει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Φαρμάκη, αλλά για ακόμη μία φορά επιλέγει να μη δώσει σημασία.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, φτάνει στο κινητό του ένα ηχητικό μήνυμα από άγνωστο νούμερο κι ο Αστέρης το ανοίγει μπροστά στον Μαθιό. Σοκαρισμένος ακούει τον ίδιο του τον αδερφό να ομολογεί στον Ευθύμη ότι σκότωσε τον Στεφανή και τον κοιτάζει στα μάτια περιμένοντας μια εξήγηση. Ο Μαθιός χαμηλώνει το βλέμμα και παραδέχεται την αλήθεια.

Συντετριμμένος ο Αστέρης συνειδητοποιεί πόσο αίμα χύθηκε άδικα εξαιτίας του ψέματος που του έλεγαν αυτός και η μάνα τους και θυμώνει τόσο πολύ, που σκέφτεται να κόψει κάθε δεσμό μαζί τους.

Ταυτόχρονα, όμως, αποφασίζει να επισπεύσει τους αρραβώνες, καθώς το μόνο που μετρά πλέον γι’ αυτόν είναι η Αργυρώ, ο γιος τους και η οικογένεια που θέλουν να αποκτήσουν μαζί.

Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θέλει να πετύχει τον σασμό με τους Βρουλάκηδες και το ίδιο θέλουν ο Παύλος, η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη.

Η τελευταία, μάλιστα, αναλαμβάνει να μιλήσει στον Ανδρέα, με την ελπίδα ότι αυτή μόνο μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να συμφιλιωθεί κι αυτός με τους Σταματάκηδες.

Εκείνος, πάλι, δεν έχει την παραμικρή διάθεση να συμβιβαστεί… Αντίθετα, αφήνει τα νεύρα του να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, ξεστομίζει λόγια βαριά και φτάνει στο σημείο να συγκρουστεί ευθέως και άγρια με τη γιαγιά, η οποία νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.

Χάνει τις αισθήσεις της και δείχνει πως θα χάσει τη μάχη με τον θάνατο, όταν οι δικοί της τη βρίσκουν κάτω και τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Παρ’ όλ’ αυτά, οι γιατροί δεν τους δίνουν πολλές ελπίδες.

Φαίνεται πως η γερόντισσα δεν αντέχει άλλο και η κατάστασή της αναγκάζει την Αργυρώ και τον Αστέρη να αναβάλλουν για άλλη μια φορά τους αρραβώνες τους.

Απογοητευμένος ο Αστέρης ξεσπά πάνω στον Μαθιό και τα σύννεφα αρχίζουν και πάλι να μαζεύονται απειλητικά πάνω από το χωριό, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει έναν νέο εφιάλτη: την αμείλικτη σύγκρουση δύο αδερφών!

Σασμός: Η Καλλιόπη ορκίζεται εκδίκηση!

Ο Παύλος, που έχει αναλάβει κι επίσημα το οινοποιείο του Φαρμάκη, προσλαμβάνει τον Βαγγέλη, την ώρα που η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Αντρέα, αντιλαμβανόμενη το πόσο επικίνδυνος είναι και πόσο αποφασισμένος να συνεχίσει τη βεντέτα με τους Σταματάκηδες.

Παρά το γεγονός ότι η γιαγιά Ειρήνη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, εκείνος προχωρά ακάθεκτος το σχέδιο της εκδίκησης που έχει καταστρώσει.

Έτσι, κι ενώ κάποιοι αρχίζουν να αναρωτιούνται αν πίσω από τα «χτυπήματα» του νεκρού Ευθύμη κρύβεται ο Βρουλάκης, μια νέα αποκάλυψη «μυρίζει» αίμα!

Ένας παλιός συγκρατούμενος του Βασίλη Σταματάκη, ο Σταμάτης, χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης και της εξηγεί ότι ο άντρας της, λίγο πριν ξεψυχήσει, του είχε ζητήσει να της μεταφέρει ένα μήνυμα: ο Παύλος τα έκανε όλα! Η Καλλιόπη κλονίζεται!

Οι υποψίες που την έτρωγαν όλα αυτά τα χρόνια επιβεβαιώνονται, αλλά προτού αφήσει την οργή της να ξεχειλίσει, ζητά αποδείξεις από τον άγνωστο που εμφανίστηκε μπροστά της για να την ξεσηκώσει.

Εκείνος της δίνει τον αναπτήρα του Βασίλη κι ένα μενταγιόν που κουβαλούσε μαζί του και τότε η καπετάνισσα σκυλιάζει.

Έχει ήδη πάρει την απόφαση να εκδικηθεί και μηνύει στους γιους της να έρθουν σπίτι για να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό: η βεντέτα με τους Βρουλάκηδες ανοίγει ξανά!

Σασμός: Η Εύα πλέκει τον ιστό της…

Ενώ η βόμβα που έριξε ο Σταμάτης έχει τινάξει στον αέρα το σπίτι των Σταματάκηδων και με τον Αντρέα να έχει επηρεαστεί από την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης, η Εύα έχει το πεδίο ελεύθερο για να προχωρήσει το δικό της σχέδιο.

Έχει ήδη προσεγγίσει φιλικά τον Ανδρέα και τώρα ρίχνει τα δίχτυα της στον Βαγγέλη, ο οποίος ξέρει ότι θα της φανεί πολύ χρήσιμος.

Στο μεταξύ, η Αργυρώ βλέπει τον Αστέρη καταρρακωμένο κι ανησυχεί και η Μαρίνα, με τη σειρά της, ανησυχεί για την κόρη της, που δείχνει να χάνει για άλλη μια φορά την ευτυχία μέσα από τα χέρια της.

Ο Αντώνης παίρνει μια πρωτοβουλία που τις εκπλήσσει και τις δύο, όμως για τον Αστέρη η ουσία δεν αλλάζει. Η οικογένειά του τον πρόδωσε και είναι αποφασισμένος να μείνει στο εξής μακριά τους.

Μαθαίνοντας πώς ακριβώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια, η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τον Ανδρέα και μοιράζεται τις υποψίες αυτές με τον Γιώργο.

Αυτός, με τη σειρά του, τις λέει στον Γιώργο και από εκεί φτάνουν στον Αντώνη και, τελικά, στη Στέλλα. Εκείνη ακόμη ερευνά την πιθανότητα ο θάνατος του Ευθύμη να ήταν αυτοκτονία και είναι αποφασισμένη να φτάσει την έρευνα μέχρι τέλους.

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη ανακοινώνει στους γιους της την απόφασή της να εκδικηθεί τον Παύλο, βρίζει θεούς και δαίμονες και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού.

Ο Αστέρης πικραίνεται ακόμη περισσότερο, ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει τι έχει συμβεί, καθώς και την πρόθεση της Καλλιόπης να ξεπλύνει το κρίμα με τα ίδια της τα χέρια!

Πηγή: intronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση