Μάθιου Πέρι: Οι 5 +1 καλύτερες στιγμές του Τσάντλερ στα “Φιλαράκια”

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 11:23 Μάθιου Πέρι: Οι 5 +1 καλύτερες στιγμές του Τσάντλερ στα “Φιλαράκια”

Οι πιο αστείες στιγμές του Μάθιου Πέρι ως Τσάντλερ Μπινγκ στην αγαπημένη σειρά “Τα Φιλαράκια” (“Friends”).4

Σκηνές και στιγμές απίστευτου γέλιου χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Τσάντλερ Μπινγκ στην αγαπημένη σειρά “Τα Φιλαράκια” (“Friends”), έναν ήρωα που θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς τηλεοπτικούς χαρακτήρες όλων των εποχών.

Ο Μάθιου Πέρι, παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωνε τότε, είχε να αντιμετωπίσει αρκετούς “δαίμονες” και, συγκεκριμένα, τις εξαρτήσεις του από το αλκοόλ και τα χάπια, για τις οποίες μίλησε δημοσίως, ενώ όλα αυτά τα κατέγραψε και στο βιβλίο του “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”.

Οι 5 +1 καλύτερες στιγμές του Τσάντλερ στα “Φιλαράκια”

“And I just want a million dollars!”

Μία από τις πρώτες (αν όχι η πρώτη) αστείες σκηνές του Τσάντλερ στη σειρά. Ο Ρος λέει πως θέλει να παντρευτεί κι εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα στο μπαρ η Ρέιτσελ ντυμένη νύφη. Κατευθείαν ο Τσάντλερ ζητά με τη σειρά του… 1.000 δολάρια!

“You get me, you kill me!”

Όταν ο Τζόι κόντεψε να σκοτώσει τον Τσάντλερ με το ηλεκτρικό τρυπάνι του.

“I knew it!”

Η Ρέιτσελ μιλά για το θέμα της στύσης ή της πρόωρης εκσπερμάτωσης, αναφέροντας πως είναι θέμα, με τον Τσάντλερ να σκέφτεται πιθανόν τη δική του περίπτωση και να αναφωνεί “Το ήξερα!”.

“Was that place… THE SUN?”

Όταν ο Ρος μαύρισε υπερβολικά στο μέρος που επισκέφθηκε, ο Τσάντλερ τον ρώτησε εάν αυτή η τοποθεσία ήταν… ο ήλιος!

“Why is your family Ross?”

Ο διάλογος του Τσάντλερ με τη Μόνικα, τη στιγμή που ο Ρος προσπαθεί να παίξει γκάιντα!

“You have to stop the Q-Tip when there is resistance!”

Ο Τζόι λέει μια ανοησία στον Τσάντλερ, με τον τελευταίο να του απαντά πως “όταν η μπατονέτα βρει αντίσταση, σταματάς να την πιέζεις προς το αφτί!”, εννοώντας πως βλάπτει τον εγκέφαλό του.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση