Το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» έρχεται στη μικρή οθόνη: Πού και πότε θα το απολαύσετε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 16:04 Το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» έρχεται στη μικρή οθόνη: Πού και πότε θα το απολαύσετε

Μαζί και το ντοκιμαντέρ «Timeless Heroes», αφιερωμένο στον Χάρισον Φορντ και τον θρυλικό του ρόλο.

Πέντε μήνες μετά την προβολή της πέμπτης ταινίας της σειράς «Indiana Jones» στους κινηματογράφους, το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» θα είναι διαθέσιμο στο Disney+ από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου. Η ταινία με τον αγαπημένο ηθοποιό Χάρισον Φορντ, έκανε πρεμιέρα στο 76ο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ, αυτή τη φορά, αφού ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αποχώρησε από την καρέκλα του σκηνοθέτη, για να αναλάβει την παραγωγή.

O Χάρισον Φορντ υποδύεται για τελευταία φορά τον διάσημο αρχαιολόγο. Μαζί του, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούν οι Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Μαντς Μίκελσεν και Αντόνιο Μπαντέρας.

Με προϋπολογισμό 300 εκατ. δολάρια, έκανε το ντεμπούτο της τον Ιούνιο στην Αμερική και είναι η τέταρτη ταινία της σειράς με τα υψηλότερα έσοδα στο box office, καθώς απέφερε στα ταμεία 383,9 εκατ. δολάρια.

Επίσης, την ίδια ημέρα θα προβληθεί από την πλατφόρμα το «Timeless Heroes», ένα ντοκιμαντέρ για τον διάσημο πρωταγωνιστή και τον εμβληματικό του ρόλο με υλικό που θα δει το φως τη δημοσιότητας για πρώτη φορά και με πολλές συνεντεύξεις από τους συντελεστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση