Έρχεται νέα σειρά Prison Break - Οι πρώτες πληροφορίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 10:12 Έρχεται νέα σειρά Prison Break - Οι πρώτες πληροφορίες

Το «Prison Break» επιστρέφει, καθώς μια νέα σειρά που θα διαδραματίζεται στον κόσμο της αγαπημένης σειράς αναπτύσσεται από το Hulu, όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Ο συνδημιουργός του «Mayans M.C.», Έλγκιν Τζέιμς, γράφει το σενάριο της νέας σειράς Prison Break (Η Απόδραση), η οποία βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης, μέσω της εταιρίας Sierra Drive.
Δεν θα επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές στη νέα σειρά Prison Break, σύμφωνα με το Variety.

Η νέα σειρά, πάντως, δεν αναμένεται να περιλαμβάνει τους χαρακτήρες που βρίσκονταν στο επίκεντρο του αρχικού Prison Break, τον Μάικλ Σκόφιλντ (τον υποδύεται ο Γουέντγουορθ Μίλερ) και τον Λίνκολν Μπάροους (Ντόμινικ Πάρσελ), σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το Prison Break ήταν τηλεοπτική σειρά που έπαιξε για πέντε σεζόν στο Fox και δημιούργησε μια τηλεοπτική ταινία, το "The Final Break", και ένα low-budget spinoff, το "Prison Break: Proof of Innocence", το οποίο ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά σε κινητά τηλέφωνα. Η σειρά ενέπνευσε επίσης ένα βιντεοπαιχνίδι, διαδικτυακά επεισόδια, ένα περιοδικό και ένα μυθιστόρημα.

Το Prison Break ακολουθεί τον Λίνκολν Μπάροους, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε θάνατο για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, και τον αδελφό του Μάικλ Σκόφιλντ, ο οποίος καταστρώνει ένα σχέδιο για να βοηθήσει τον Λίνκολν να αποδράσει από τη φυλακή. Η σειρά είχε τεράστια τηλεθέαση και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα καλύτερης τηλεοπτικής δραματικής σειράς για την πρώτη της σεζόν.

Πηγή: Variety

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση