Σασμός Spoiler: Έρχεται αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 15:11 Σασμός Spoiler: Έρχεται αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Στο αποψινό επεισόδιο του “Σασμού” η ένταση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Οι εξελίξεις στον “Σασμό” είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha να έρχονται απόψε σε ακραία σύγκρουση.

Η Βασιλική ζητά από το Μαθιό εκδίκηση για το φόνο του Νικηφόρου. Την ίδια ώρα, τα σκοτεινά σχέδια της Εύας μπαίνουν σε εφαρμογή…

Σασμός: Όσα θα δούμε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει ανοίξει πληγές που δεν κλείνουν. Η Μαρίνα κόβει δεσμούς με τους Βρουλάκηδες. Η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να φύγουν για την Αυστραλία, ενώ από την άλλη πλευρά η Καλλιόπη αναλαμβάνει η ίδια τα αντίποινα για τους Σταματάκηδες.

Ο παπάς, ο Παύλος και ο Αντώνης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της για συγκάλυψη αναζητώντας τον συγκρατούμενο του Βασίλη. Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό εκδίκηση πάση θυσία. Μόνο που κανείς τους δεν έχει υπολογίσει την Εύα. Αυτό που όλοι φοβόντουσαν έρχεται.. Η εκδίκηση είναι πιο κοντά από ποτέ!

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Δείτε το sneak preview της Τρίτης

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση