Το επικό βίντεο της Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας: «Δεν έχει γκρίνια σήμερα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 15:57 Το επικό βίντεο της Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας: «Δεν έχει γκρίνια σήμερα»

Η Finos Film έφτιαξε ένα μοναδικό βίντεο με στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου που έμειναν στην ιστορία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Finos Film ανέβηκε το σχετικό βίντεο το οποίο γνωρίζει την αποθέωση από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν... βροχή.

Μεταξύ των ταινιών που επελέγησαν είναι: «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε», «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Η Λίζα και η Άλλη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Νύχτα Γάμου», «Ο Ψεύτης», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης» και «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια».

Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, αναφέρεται:

«Δεν έχει γκρίνια σήμερα. Ανεχόμαστε τα πάντα! Η παγκόσμια ημέρα Ανεκτικότητας ορίστηκε από την UNESCO το έτος 1995 και γιορτάζεται στις 16 Νοεμβρίου. Η ανεκτικότητα είναι η οικοδόμηση για την ελεύθερη ροή ιδεών, τον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και τον κοινό πολιτισμό για την αμοιβαία κατανόηση. Η ανεκτικότητα είναι επίσης μία κατάσταση ειρήνης, όπου υπάρχει η αρμονία που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον».
Η Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητα:

Πηγή: Finos Film

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση