Η Φάρμα: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους παίκτες στο μποστάνι – Όσα θα δούμε απόψε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 17:09 Η Φάρμα: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους παίκτες στο μποστάνι – Όσα θα δούμε απόψε

Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας (Δευτέρα 20/11), μετά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος άφησε νέο αρχηγό τον Νίκο Παρλάντζα, με την πράσινη ομάδα να διατηρεί τις επιφυλάξεις της για το αν ο Νίκος ζήτησε ο ίδιος την αρχηγία ή όχι.

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Τσάμη και στον Γιώργο Γιαννακίδη, όταν συνειδητοποίησαν ότι τα φυτά του θερμοκηπίου έχουν ξεραθεί. Η γαλάζια ομάδα ψήφισε νέο αρχηγό τον Γιώργο Γιαννακίδη, αλλά έχασε στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας, με αποτέλεσμα η Ελεονώρα Κεσίδου να οριστεί πρώτη μονομάχος της εβδομάδας με αγωνιστικά κριτήρια.

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 21/11) ξημερώνει η 51η ημέρα στη «Φάρμα», με κάποιους από τους παίκτες της πράσινης ομάδας να σχολιάζουν την αρχηγία του Νίκου και να υπονοούν ότι σκοπεύει να προστατέψει συγκεκριμένους παίκτες, με τους οποίους έχει έρθει πιο κοντά. Ο Γιώργος Γιαννακίδης και ο Αλέξανδρος Τέλλιος συζητούν με την πράσινη ομάδα όσα συνέβησαν στο χθεσινό συμβούλιο της γαλάζιας ομάδας.

Ο Νίκος Παρλάντζας φτιάχνει μία αυτοσχέδια μπάλα για να παίζουν μπάσκετ, ενώ για τον Γιώργο Γιαννούλα η μέρα έχει extreme makeover, με τους συμπαίκτες του να τον κουρεύουν και να του βγάζουν τα φρύδια. Οι πιο γυμναστηριακοί μαζεύονται και κάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους παίκτες στο μποστάνι, όταν ανακαλύπτουν ένα νεκρό ποντίκι στην πηγή. Την επόμενη μέρα, ο Γιώργος Τσάμης και ο Γιώργος Γιαννακίδης φαίνεται ότι καταφέρνουν σιγά – σιγά να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στη Δοκιμασία Επάθλου, οι οποίοι θα πρέπει να μεταφέρουν κομμάτια ξύλων με καρότσια, περνώντας από διάφορα εμπόδια. Ποια ομάδα θα αγωνιστεί με δύο μόνο παίκτες; Ποια τελικά θα πάρει τη νίκη και θα διαλέξει δύο από τα τρία έπαθλα; Πως θα διαχειριστεί την ήττα η χαμένη ομάδα;

Δείτε το trailer:

Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Project Manager – Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης
Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Διευθυντής Φωτογραφίας:  Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας
Παραγωγός: Star Channel
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Πηγή: Enikos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση