Survivor 2024: Όλη η αλήθεια για τον νέο κύκλο – Οι all stars, οι κανόνες και το μεγάλο στοίχημα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 16:49 Survivor 2024: Όλη η αλήθεια για τον νέο κύκλο – Οι all stars, οι κανόνες και το μεγάλο στοίχημα

Το Survivor έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί, πολύ πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor 2024 έχει ξεκινήσει, καθώς τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμούν να βγάλουν στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης όσο πιο νωρίς γίνεται.

Αυτή την περίοδο «κλειδώνουν» τα ονόματα των Διασήμων και υπάρχει έντονη φημολογία για τους επωνύμους που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν αρκετούς all stars να έχουν δώσει τα χέρια για τον νέο κύκλο. Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Άρης Σοϊλέδης, έχουν ακουστεί έντονα. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ, στο Survivor 2024 θα υπάρξουν νέοι κανόνες, προκειμένου να αποφευχθούν τα περσινά σκηνικά που είδαν οι τηλεθεατές ενώ -όπως διευκρίνισε- αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την παραγωγή το να κυλήσουν όλα ομαλά.

Αναφορικά με τους παίκτες, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα αλλά και λίγοι παλιοί συμμετέχοντες που θα αποτελέσουν το αλατοπίπερο.

Όπως φαίνεται οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο!

Πριν από λίγες ημέρες, να σημειωθεί, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ, που ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής με τον Γιώργο Λιανό να πρωταγωνιστεί αφού θα είναι ξανά ο κεντρικός παρουσιαστής.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση