Σασμός - Spoiler: Μία επίσκεψη θα φέρει την Αργυρώ αντιμέτωπη με μια αλήθεια που την ξαφνιάζει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 13:11 Σασμός - Spoiler: Μία επίσκεψη θα φέρει την Αργυρώ αντιμέτωπη με μια αλήθεια που την ξαφνιάζει

Όσα θα δούμε απόψε, Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Σασμός» στον Alpha. Στο επεισόδιο 40, η Εύα κάνει όλο και περισσότερο υποχείριό της τον Αντρέα. Ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει η τακτική της, αυτή ωστόσο δε φαίνεται να σταματά πουθενά. Η Καλλιόπη επιβεβαιώνει ότι ο άντρας που τη βρήκε δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες.

Η Στέλλα λέει στον Αστέρη τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, η αντίδραση του όμως της προκαλεί εντύπωση. Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει. Μία επίσκεψή της θα τη φέρει αντιμέτωπη με μία αλήθεια που δεν θα περιμένει, και θα ταρακουνήσει τον κόσμο της συθέμελα. Ο Μαθιός και η Βασιλική προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το θείο δώρο που έχουν λάβει. Ο Αντώνης διακόπτει τη χαρούμενη στιγμή για να τους ενημερώσει για κάποια σοβαρά θέματα. 

Δείτε το 1ο sneak preview:

Δείτε το 2ο sneak preview:

Δείτε πλάνα από το σημερινό επεισόδιο:

Η σειρά του Alpha Σασμός προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση