Ο Γιατρός – Spoiler: Ένας ξαφνικός θάνατος θα φέρει την Άννα αντιμέτωπη με μια σοβαρή ασθένεια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 19:27 Ο Γιατρός – Spoiler: Ένας ξαφνικός θάνατος θα φέρει την Άννα αντιμέτωπη με μια σοβαρή ασθένεια

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha - Sneak preview του επεισοδίου

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός» είδαμε πως: Ο Ανδρέας δείχνει στον Μάρκο την έρευνα που είχε κάνει για το Satonal και του ζητάει να βγει η αλήθεια στο φως, ότι δηλαδή ο ίδιος μάλλον έκανε λάθος για το ποσοστό θνησιμότητας του φαρμάκου και να ενημερώσουν την φαρμακευτική. Ο Μάρκος του ζητάει λίγο χρόνο για να διπλοτσεκάρει τα στοιχεία και μαζί με την Ειρήνη προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να απομακρύνουν τον Αντρέα απ’ το νοσοκομείο μια και καλή. Η Κατερίνα φτάνει στο νοσοκομείο έπειτα από overdose, αλλά στην πραγματικότητα το έπαθε επειδή μετέφερε ναρκωτικά και από λάθος πέρασαν στον οργανισμό της, μιας και δεν μπορούσε να βρει άλλο τρόπο να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν.

Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Ανδρέα πράγμα που θα τους οδηγήσει σε μια ανακάλυψη που εξηγεί όλη τη συμπεριφορά της Κατερίνας αυτά τα χρόνια. Ο Λεωνίδας αρχίζει να δέχεται όλο και περισσότερες πιέσεις από τους δικούς του για να φύγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στο χωριό του και να βοηθήσει τους συχωριανούς του. Η σχέση του όμως με τη Εύα και η νέα του ζωή είναι κάτι που πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί εύκολα. Η Άννα συναντάει τον πρώην σύζυγό της, τον Ανδρέα, στο εστιατόριο του νοσοκομείου και βρίσκει την ευκαιρία να του ζητήσει να κάτσουν μαζί, μιας και από τότε που έμαθε για την σχέση του με την Σοφία, έχει πληγωθεί ο εγωισμός της. Αμέσως όμως εμφανίζεται η Σοφία καθώς είχαν κανονίσει ήδη να φάνε μαζί.

Η Άννα βρίσκει «καταφύγιο» στο τραπέζι του φίλου και συναδέλφου της Απόστολου. Εκείνος μην αντιλαμβανόμενος την κατάστασή της της μιλάει για ένα θέμα του νοσοκομείου κι εκείνη εμμένοντας στις σκέψεις της, τον ρωτάει για τη σχέση του Ανδρέα με τη Σοφία αποκαλύπτοντας σημάδια ζήλειας και το γεγονός ότι ο Ανδρέας την απασχολεί πολύ περισσότερο από όσο νόμιζε. Ίσως τελικά αυτή η σχέση να μην έχει τελειώσει όπως πολύ σθεναρά του λέει τόσο καιρό.

Τι θα δούμε απόψε Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 22:40 στον Alpha στο επεισόδιο 15 με τίτλο «Δηλητήρια»

Έπειτα από προτροπή του Μάρκου και της Ειρήνης, ο Φώτης, ο πρώην ειδικευόμενος που είχε διώξει ο Ανδρέας την μέρα του ατυχήματος, τον καταγγέλλει ότι του ζήτησε να αλλάξει τα αποτελέσματα της δοκιμής του Satonal, πράγμα που όμως η Άννα δεν το πιστεύει και αποφασίζει κρυφά απ’ όλους να τον συναντήσει και να τον ρωτήσει ευθέως. Μετά τις αποκαλύψεις στο νοσοκομείο υπάρχει αναβρασμός καθώς οι περισσότεροι πλέον έχουν στραφεί εναντίον του Ανδρέα. Εκείνον όμως τον έχει ενοχλήσει περισσότερο η στάση της Σοφίας καθώς περίμενε από εκείνη ότι θα τον υπερασπιστεί μέχρι το τέλος. Η κουβέντα τους γίνεται με ιδιαίτερη ένταση κρύβοντας από κάτω και παλαιότερα συναισθήματα και καταστάσεις που υπήρχαν μεταξύ τους.

Ο Ανδρέας δεν μπορεί να πιστέψει όλον αυτόν τον παραλογισμό που υπάρχει στη ζωή του αυτή τη στιγμή χωρίς να έχει καμία δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του αφού η υπόθεσή satonal αφορά αποκλειστικά την περίοδο που έχει διαγραφεί από την μνήμη του οριστικά μετά τον τραυματισμό του. Αισθάνεται απόλυτα μόνος του αφού δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη ούτε στον ίδιο του τον εαυτό, αφού δεν θυμάται πως είχε γίνει μετά το θάνατο του γιου του, πόσω μάλλον σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο.

Ο Μιχάλης, που συμμετείχε στην έρευνα του Ανδρέα, δεν πιστεύει την ιστορία του Φώτη και αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία, αλλά ο Μάρκος τον εκβιάζει πως αν το κάνει θα αναφέρει κι αυτός ότι έπαιρνε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της βάρδιας του, πράγμα που θα του στοιχίσει τη δουλειά του. Η Δανάη έρχεται πιο κοντά με τον Δημήτρη και αποφασίζουν να περάσουν τη νύχτα μαζί, αλλά η ανασφάλειά του για το πόδι του δημιουργεί μια ακόμα στιγμή αμηχανίας μεταξύ τους. Ένας ξαφνικός θάνατος θα φέρει την Άννα αντιμέτωπη με μια σοβαρή ασθένεια,ενώ την Κατερίνα με μια ευκαιρία για να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή.

Δείτε το sneak preview:

Πηγή: Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση