Wednesday: Όλα όσα γνωρίζουμε για την 2η σεζόν της σειράς του Netflix

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 13:49 Wednesday: Όλα όσα γνωρίζουμε για την 2η σεζόν της σειράς του Netflix

Η σειρά «Wednesday» του Netflix γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε στα τέλη του 2022. Οι συνδρομητές της streaming πλατφόρμας κόλλησαν αμέσως με την σειρά και όταν είδαν όλα τα επεισόδια έκαναν όλοι την ίδια ερώτηση. «Πότε θα προβληθεί η 2η σεζόν;».

Το Netflix δεν είχε προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση για τη 2η σεζόν, ωστόσο η τεράστια επιτυχία της σειράς, το ώθησε πολύ γρήγορα να ανακοινώσει ότι θα υπάρξουν νέα επεισόδια για τις περιπέτειες της Wednesday από την οικογένεια Addams.

Πολλοί περίμεναν ότι το αργότερο μέχρι το φθινόπωρο του 2023, θα κυκλοφορούσε η νέα σεζόν. Ωστόσο το 2023 δεν ήταν μια κανονική χρονιά. Όπως πολλές άλλες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, η παραγωγή της σειράς καθυστέρησε λόγω των απεργιών των συγγραφέων και των ηθοποιών του Hollywood. Με τις ευπρόσδεκτες αποφάσεις που επιτεύχθηκαν μεταξύ όλων των μερών, όμως, τα γυρίσματα για την 2η σεζόν της Wednesday θα ξεκινήσουν σύντομα.

Wednesday: Τι γνωρίζουμε για την 2η σεζόν

Έχουν περάσει σχεδόν 365 ημέρες από την ημέρα που το Netflix ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και 2η σεζόν της Wednesday, ωστόσο επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με το Deadline, η πλήρης παραγωγή της 2ης σεζόν είναι «προγραμματισμένη για τα τέλη Απριλίου του 2024». Αν και η σειρά είχε προγραμματιστεί προηγουμένως να γυριστεί στη Ρουμανία, η 2η σεζόν φέρεται να μεταφέρεται στην Ιρλανδία.

Τον Σεπτέμβριο, το Variety υποστήριξε επίσης ότι το Netflix δίνει προτεραιότητα στις προετοιμασίες για τη 2η σεζόν της Wednesday και την 5η σεζόν του Stranger Things, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της τεράστιας δημοτικότητάς τους. Με την παραγωγή να φαίνεται να έχει οριστεί για τον Απρίλιο, λοιπόν, είναι πιο ασφαλές να υποθέσουμε ότι δεν θα δούμε τα νέα επεισόδια μέχρι τα μέσα του 2025.

Wednesday: Το cast της 2ης σεζόν

Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στην 2η σεζόν, αλλά αρκετοί από την 1η σεζόν αναμένεται να επιστρέψουν για να νέα επεισόδια.

Jenna Ortega – Wednesday Addams
Catherine Zeta-Jones – Morticia Addams
Luis Guzmán – Gomez Addams
Emma Myers – Enid Sinclair
Hunter Doohan – Tyler Galpin
Joy Sunday – Bianca Barclay
Percy Hynes White – Xavier Thorpe
Isaac Ordonez – Pugsley Addams
Victor Dorobantu – The Thing
Fred Armisen – Uncle Fester
George Burcea – Lurch
Moosa Mostafa – Eugene Otinger

Σε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο Netflix Tudum 2023, οι Ortega, Myers, Sunday και Doohan επιβεβαίωσαν ότι ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Addams θα εμφανιστεί στη 2η σεζόν. Ενώ η ταυτότητα αυτού του νέου χαρακτήρα κρατείται καλά κρυμμένη, η Ortega δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τον «Ξάδερφο Itt» (Cousin Itt) να εμφανίζεται, ενώ η υπόλοιπη παρέα θέλει να εμφανιστεί η Γιαγιά (Grandmama) της οικογένειας Addams.

Wednesday: Η πιθανή πλοκή της 2ης σεζόν

Η πλοκή της 2ης σεζόν της Wednesday παραμένει μυστική προς το παρόν. Το μόνο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι προβλέψεις και θεωρίες, τις οποίες συζήτησαν τα μέλη του καστ κατά τη διάρκεια του Netflix Tudum 2023.

Ποιες είναι λοιπόν οι εν λόγω θεωρίες; Πρώτον, γίνεται λόγος για το δαχτυλίδι του Crackstone που πέφτει στο έδαφος μετά την προφανή ήττα του στο φινάλε της 1ης σεζόν. Μια οδυνηρή στιγμή που απαθανατίστηκε και παρουσιάστηκε στους θεατές ίσως υποδηλώνει ότι κάποιος άλλος ανακτά το δαχτυλίδι και κατέχει τις δυνάμεις του, αν και δεν είναι σαφές ποιος μπορεί να είναι αυτός.

Επίσης υπάρχει η πτώση της Miss Thornhill, γνωστής και ως Laurel Gates (Christina Ricci), η οποία αποκαλύφθηκε ότι είναι η υπεύθυνη για τον έλεγχο του τέρατος Hyde, που ήταν ο Tyler. Οι fans πιστεύουν ότι η Wednesday έχει πλέον στην κατοχή της τις ικανότητες της Thornhill. Πειράζοντας περαιτέρω αυτή την πιθανή σύνδεση, η Ortega είπε ότι θα είχε πλάκα να δούμε την Wednesday να έχει ένα κατοικίδιο.

Αλλού, η καθηγήτρια Weems (Gwendoline Christie), η διευθύντρια της Ακαδημίας Nevermore που αλλάζει μορφές, φαινομενικά σκοτώθηκε στην 1η σεζόν, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτά τα πράγματα. Οι fans της σειράς παρατήρησαν ότι όταν ο Lurch, ο μπάτλερ της Οικογένειας Addams, οδηγεί την Wednesday στο σπίτι για τις σχολικές διακοπές στο 8ο επεισόδιο της 1ης σεζόν, είχε διαφορετικό χρώμα ματιών από ό,τι νωρίτερα στη σεζόν. Είναι μήπως η Weems μεταμφιεσμένη;

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, η Ortega έδωσε επίσης τη γνώμη της για την πιθανή εξέλιξη της Wednesday την επόμενη σεζόν. «Θέλω να είναι κάπως πιο σκοτεινή. Θέλω να μπαίνει περισσότερο στην ουσία των πραγμάτων, να μην παίζει τα πράγματα τόσο εκ του ασφαλούς…» ανέφερε.

πηγή: FOXreport.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση