Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 22:08 Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Πρόκειται για τους Θοδωρή Τουρκογεώργο, Έλενα Αμανατίδου και Κώστα Βουγιουκαλάκη - Οι δηλώσεις τους λίγο πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο

Τρεις νέοι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο Survivor. Πρόκειται για τους Θοδωρή Τουρκογεώργο, Έλενα Αμανατίδου και Κώστα Βουγιουκαλάκη.

Λίγο πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο, οι τρεις τους έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή «Fay's Time».

Πρώτος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος δήλωσε για τη συμμετοχή του: «Αισθάνομαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος και ανυπομονώ. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι, αλλά με τα κορίτσια της Μπλε ομάδας δεν θα είμαι τόσο φιλικός. Θα ήθελα να κοντραριστώ με τον Σάββα στον στίβο μάχης. Είμαι απλός, λιτός κι απέρριτος».

Στη συνέχεια, η Έλενα Αμανατίδου είπε με τη σειρά της: «Έχω τεράστια αγωνία και λίγο άγχος για το άγνωστο. Πάντα ήθελα να πάω στο Survivor, μου άρεσε που το έβλεπα, ζήλευα τις πίστες».

Πρόσθεσε επιπλέον: «Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι με πήραν, έπαθα σοκ. Θα ήθελα να ανταγωνιστώ τη Δαλάκα κι ας χάσω. Είμαι υπομονετική και έχω αξιοπρέπεια».

Τέλος, ο Κώστας Βουγιουκαλάκης είπε: «Δεν έχω καθόλου άγχος, είμαι πολύ κουλ, πανέτοιμος. Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο είπα ότι με πήραν ήταν η μητέρα μου. Την Ασημίνα δεν μπορώ, δεν ξέρω αν θα τα πήγαινα καλά μαζί της. Θέλω να κοντράρομαι με καλούς αγωνιστικά παίκτες. Είμαι δυναμικός, ειλικρινής και πεισματάρης».

Δείτε φωτογραφίες των νέων παικτών:

Θοδωρής Τουρκογεώργος

Έλενα Αμανατίδου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση