Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 13:27 Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας

Το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας θα διεκδικήσουν Διάσημοι και Μαχητές στο αποψινό (14/2) επεισόδιο του Survivor. Μάλιστα το έπαθλο θα έχει άρωμα Αγίου Βαλεντίνου αφού οι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν ένα ηχητικό μήνυμα από τους συντρόφους τους.

Το γεγονός αυτό, όπως είδαμε και στο trailer, συγκίνησε τους παίκτες, που αναμένεται να τα δώσουν όλα προκειμένου να ακούσουν την φωνή των αγαπημένων τους προσώπων.

Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο;

Με βάση τα spoilers που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής, οι Διάσημοι σήμερα θα σπάσουν το σερί νικών των Μαχητών. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και οι υπόλοιποι Διάσημοι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά και θα καταφέρουν να νικήσουν στον αγώνα κερδίζοντας έτσι το έπαθλο επικοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έπαθλο θεωρείται από πολλούς ως το πιο σημαντικό.

Εκτός όμως από τον αγώνα επάθλου, οι τηλεθεατές σήμερα θα παρακολουθήσουν και την μεγάλη μονομαχία μεταξύ των Ζωή Ασουμανάκη, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά και Κατερίνα Δαλάκα, καθώς μία από τις τέσσερις παίκτριες των Διασήμων στο τέλος του επεισοδίου θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Δείτε το trailer:

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση