Survivor - Spoiler: Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 15:43 Survivor - Spoiler: Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

Τέσσερις παίκτριες των Διασήμων είναι υποψήφιες προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Στο αποψινό επεισόδιο (14/2) η Ζωή Ασουμανάκη, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και η Κατερίνα Δαλάκα θα τα δώσουν όλα, ενώ μία θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Πρώτη υποψήφια της εβδομάδας ήταν η Ζωή Ασουμανάκη, η οποία και ανέφερε: «Για να πω την αλήθεια το περίμενα. Στην αρχή, με το που ήρθα, δεν έδειξα και ένα τόσο καλό αγωνιστικό επίπεδο. Βέβαια στη συνέχεια άλλαξε αυτό. Θεωρώ ότι κατάφερα και βρήκα τα πατήματα μου, έφερα κάποιες νίκες στην ομάδα μου και όσο περνάει ο καιρός θεωρώ πως το βρίσκω και περισσότερο. Προς το παρόν όμως πιστεύω ότι είμαι από τις αδύναμες παίκτριες αυτής της ομάδας».

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι Μαχητές κυριάρχησαν για ακόμα μία φορά και υποψήφια βγήκε η Όλγα Πηλιάκη. Η παίκτρια των Διασήμων, αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της εξήγησε ότι: «Το περίμενα γιατί η πιο σκληρή κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση σήμερα, καθώς μπορεί να αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και να έχω ανεβάσει ταχύτητα στα run, είμαι, όμως, απαράδεκτη στους στόχους στα τελευταία αγωνίσματα. Θεωρώ ότι με βάση αυτό με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και δίκαια. Χαίρομαι που ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ».

Η Μαρία Αντωνά ήταν η τρίτη υποψήφια και αρκέστηκε να πει: «Εννοείται ότι περίμενα το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι είναι λογικό όταν βρίσκεσαι δίπλα στην Κατερίνα και την Ασημίνα προφανώς και θα βρεθείς υποψήφια. Το έχουμε συζητήσει, το ξέρω, το γνωρίζω, έχω ήδη προχωρήσει στην επόμενη διαδικασία, περιμένω την μονομαχία».

Τελευταία υποψήφια της εβδομάδας και όχι από την κάλπη, ήταν η Κατερίνα Δαλάκα. Ο Φάνης Μπολέτσης των Μαχητών αναδείχθηκε MVP της εβδομάδας και στο χθεσινό επεισόδιο υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια την Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν είναι δύσκολη θέση, αλλά άλλη μία ημέρα που θα αγωνιστούμε. Δεν έχω βρεθεί ποτέ υποψήφια στο Survivor», δήλωσε η δυνατή παίκτρια των Διασήμων, της οποίας η υποψηφιότητα προκάλεσε έκπληξη στην κόκκινη ομάδα.

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί

Οι τέσσερις γυναίκες των Διασήμων θα βρεθούν αντιμέτωπες απόψε (14/2), διεκδικώντας το εισιτήριο της παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας που θα κληθεί να αποχωρήσει θα είναι η Ζωή Ασουμανάκη.

Ποια είναι η Ζωή Ασουμανάκη

Η Ζωή Ασουμανάκη είναι 22 ετών και κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης και τους τελευταίους πέντε μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα.  Το 2021 φόρεσε το στέμμα της «Μις Κρήτη», και ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Ελλάς 2022».

Πρόσφατα εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ήταν ανάμεσα στις φιναλίστ.

Ταυτόχρονα με το modelling σπουδάζει διαιτολογία. Θεωρεί τις σπουδές σημαντικό εφόδιο και έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτολογία, ανοίγοντας το δικό της γραφείο. Στο Survivor δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός γιατί έχει εκπαιδευτεί από τα καλλιστεία!

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση