Survivor 2024 – Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 13:20 Survivor 2024 – Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν Μαχητές και Διάσημοι στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 2024, προκειμένου να μην χρειαστεί να βγάλουν κάποιον παίκτη της ομάδας τους στον τάκο.

Στο χθεσινό (18/2) επεισόδιο, στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε. Έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να διαλέξουν ποιος συμπαίκτης τους θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας. Τελικά, σχεδόν ομόφωνα στον τάκο οδηγήθηκε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο οποίος αφού άκουσε το όνομά του, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως: «Το περίμενα, έχω κάνει την αυτοκριτική μου και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Δείτε το trailer για το νέο επεισόδιο της Δευτέρας (19/2)

Η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο σημερινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει, τον αγώνα θα κερδίσουν οι Διάσημοι.

Μετά την ήττα τους, οι Μαχητές θα αναγκαστούν στο “Συμβούλιο του Νησιού” να διαλέξουν ποιος παίκτης της ομάδας τους θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση