Τα πάνω κάτω στο Survivor με την ανακοίνωση Λιανού: «Πέφτει μια βόμβα στο συμβούλιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 11:36 Τα πάνω κάτω στο Survivor με την ανακοίνωση Λιανού: «Πέφτει μια βόμβα στο συμβούλιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ατάκα του Γιώργου Λιανού που ακούγεται στο νέο τρέιλερ του Survivor προμηνύει ανατροπές και εξελίξεις.

Με εντάσεις έχει μπει η νέα εβδομάδα στο Survivor ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές. Η έλευση των James Καφετζή και Σταυρούλας Χρυσαειδή στον Άγιο Δομίνικο έχει φέρει τα πάνω κάτω και έχει ενισχύσει την Μπλε Ομάδα.

Οι Μαχητές την Κυριακή (18/2) επικράτησαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να βγάλουν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Τη Δευτέρα (19/2) οι Διάσημοι απάντησαν με την δεύτερη ασυλία και οι Μαχητές ψήφισαν την Μαριλίνα Βακόνδιου. Στο αποψινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την τρίτη ασυλία, από την οποία θα γίνει γνωστό αν η μονομαχία για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα είναι αντρική ή γυναικεία υπόθεση.

Στο τρέιλερ φαίνεται ένας εντυπωσιακός στίβος μάχης, ενώ στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να λέει: «Πέφτει μια βόμβα στο συμβούλιο», με τους παίκτες να δείχνουν έκπληκτοι. Δεν αποκλείεται η «βόμβα» αυτή να έχει να κάνει με τον τρόπο που θα γίνονται από εδώ και στο εξής οι αποχωρήσεις από τον Άγιο Δομίνικο.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση