Survivor Spoiler: Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο - Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την 3η ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 15:01 Survivor Spoiler: Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο - Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την 3η ασυλία

Κόκκινοι και μπλε απόψε ρίχνονται στον στίβο μάχης του Survivor, με τον κάθε ένα ξεχωριστά να βάζει τα δυνατά του για να καταφέρει τη νίκη.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου σήμερα, κόκκινοι και μπλε απόψε ρίχνονται στον στίβο μάχης του Survivor, με τον κάθε ένα ξεχωριστά να βάζει τα δυνατά του για να καταφέρει να φέρει πόντο και να συμβάλει στη νίκη της ομάδας του!

Πιο συγκεκριμένα, οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα έχουν μοιραστεί και στις δύο ομάδες όπως και οι υποψήφιοι. Η ομάδα που θα χάσει, λοιπόν, απόψε θα καθορίσει αν η μονομαχία θα είναι γυναικεία ή αντρική υπόθεση, ενώ θα δώσει και περισσότερες πιθανότητες στην αντίπαλη ομάδα, να πάρει το MVP!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Διάσημοι θα πάρουν την νίκη σήμερα, με την απουσία του Φάνη Μπολέτση, λόγω τραυματισμού, να είναι πολύ αισθητή.

Υπενθυμίζεται πως στο trailer προδόθηκε και η νέα αλλαγή στους κανονισμούς.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση