Survivor spoiler: O παίκτης που αποχωρεί απόψε - Ποια ομάδα παίρνει την ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 15:07 Survivor spoiler: O παίκτης που αποχωρεί απόψε - Ποια ομάδα παίρνει την ασυλία

Tι θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η 7η εβδομάδα του Survivor θα ολοκληρωθεί απόψε 21/2 με μια ακόμα μονομαχία στην οποία θα παλέψουν τρία άτομα των Κόκκινων και ένα των Μπλε. Το αποψινό έπαθλο του Survivor θα συγκινήσει τους παίκτες καθώς έχει να κάνει με για την επικοινωνία αλλά και το φαγητό τους. Διάσημοι και Μαχητές θα πέσουν στη μάχη και τη νίκη θα πάρουν οι Διάσημοι.

Αλέξης Παππάς, Νίκος Γκάνος, Θοδωρής και Σταμάτης είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές ο Θοδωρής είναι εκείνος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ταλαδιανός: «Η ομάδα μου δεν με πιστεύει»

Στο σημερινό επεισόδιο ο Σταμάτης Ταλαδιανός να νιώθει προδομένος που οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν και δεν έδωσαν την ψήφο τους στον Τζέιμς Καφετζής και δεν διστάζει να το πει.

«Χθες στο συμβούλιο, ένιωσα λες και βρισκόμουν στον Μυστικό Δείπνο και στα αριστερά μου είχα τον Ιούδα. Παπ - παπ, τα μαχαίρια πέφτανε έτσι», ανέφερε ο Σταμάτης Ταλαδιανός στην προσωπική του συνέντευξη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να βγω υποψήφιος σήμερα. Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης. Βλέπω ότι μάλλον η ομάδα μου δεν με πιστεύει», δήλωσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση