Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού - Η παίκτρια που αποχωρεί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 15:39 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού - Η παίκτρια που αποχωρεί

«Κλείδωσε» η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού στο Survivor.

Για πρώτη φορά σήμερα το Survivor θα προβάλλεται και Πέμπτη με τους Διάσημους και τους Μαχητές να διεκδικούν το έπαθλο φαγητού και τις τέσσερις υποψήφιες να μονομαχούν, με μια από αυτές να αποχωρεί.

Από την κόκκινη ομάδα υποψήφια είναι η Μαρία Αντωνά, η Ευγενία Μπόρλα και η Αναστασία Τσέρου ενώ από την μπλε ομάδα είναι η Μαριλίνα Βακονίδου.

Και πάμε στα σημερινά έπαθλα. Οι δύο ομάδες σήμερα θα μονομαχήσουν για το έπαθλο φαγητού. Οι Διάσημοι έχουν μεγάλη ανάγκη για φαγητό μετά από τρεις σερί ήττες ενώ οι Μαχητές έχουν πεισμώσει για περισσότερο ακόμα φαγητό.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν η ομάδα που θα κερδίσει απόψε το έπαθλο φαγητού και θα γεμίσει τα στομάχια της είναι… η Μπλε!

Η παίκτρια που αποχωρεί

Από την μία Ευγενία Μπόρλα έκανε την έκπληξη και σώθηκε. Ενώ, η παραμονή της  Μαρίας Αντωνά και η Μαριλίνας Βακονδίου ήταν σε εκκρεμότητα.

Μεγάλη η μάχη μεταξύ τους… με καλύτερη την Μαρία, αλλά πιο κουρασμένη.

Άρα καταλήγουμε και σε αποχώρηση από τους κόκκινους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ,η Μαρία Αντωνά είναι η παίκτρια που δεν τα καταφέρει και αποχωρεί απόψε από το Survivor.

Πηγές: newsbomb.gr, eleftherostypos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση