Finos Film: Εύχεται «χρόνια πολλά» στις γυναίκες με ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 12:12 Finos Film: Εύχεται «χρόνια πολλά» στις γυναίκες με ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τρεις σπουδαίες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Finos Film. Στον λογαριασμό του Instagram ανέβασε ένα αφιερωματικό βίντεο με σκηνές από ταινίες που πρωταγωνιστούν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, η Ζωή Λάσκαρη και η Μάρθα Καραγιάννη.

«Κάθε γυναίκα και μια ιστορία. Κάθε ρόλος, κάθε σκέψη και μια πινελιά στον καμβά της ζωής τους. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!» γράφει η λεζάντα.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από τις ταινίες: «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Εγωισμός», «Παράνομοι Πόθοι», «Το Κλωτσοσκούφι», «Μανταλένα», «Λόλα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Γαρύφαλλο», «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Θάνατος θα Ξανάρθει», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Στεφανία», «Η Ωραία των Αθηνών», «Η Χαρτοπαίχτρα» και «Ο Ψεύτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση