Μαρίνα Σάττι: "Λύγισε" στον αέρα για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 09:24 Μαρίνα Σάττι: "Λύγισε" στον αέρα για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρίνα Σάττι δέχθηκε ερώτηση για το σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της στη Eurovision, όμως βούρκωσε και δεν κατάφερε να πει κάτι.

Σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 βρέθηκε η Μαρίνα Σάττι, το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου. Σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 βρέθηκε η Μαρίνα Σάττι, το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στη "γιαγιά Νούλα" από την εκπομπή "Οδό Ζαρίφη 2" του Open για τη συμμετοχή της στην Eurovision στην 2024 με το Ζάρι.

Μάλιστα, όταν δέχθηκε ερώτηση για το σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της, η ίδια "λύγισε" και δεν κατάφερε να πει κάτι, καθώς σκέφτηκε τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.

"Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα, οι ξένοι όσοι δεν μας ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν "τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα”", είπε η Μαρίνα Σάττι.

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το "Ζάρι", η τραγουδίστρια, ξεκαθάρισε: "Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους, πόσω μάλλον αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο". Αν είχε να επιλέξει κάποιο από τα τραγούδια της, είπε: "αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα".

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση