Finos Film: Το απολαυστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 14:03 Finos Film: Το απολαυστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας, η Finos Film ανήρτησε σήμερα (23/4) στα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα απολαυστικό βίντεο με πολύ γνωστές ατάκες και σκηνές αγαπημένων πρωταγωνιστών, από κλασσικές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που έχουμε απολαύσει.

Στο βίντεο βλέπουμε διάσημους Έλληνες πρωταγωνιστές, όπως η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Βουτσάς και ο Αλέκος Αλεξανδράκης.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Finos Film έγραψε: ««Τα αγγλικά είναι η γλώσσα που κυριαρχεί σήμερα aunt Marina». Βλέπουμε… εγγλέζικες σκηνές από τις ταινίες «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη», «Αλίκη», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Νόμος 4000», «Γαμπρός απ’ το Λονδίνο», «Ένα Αστείο Κορίτσι», «Ο Φαντασμένος», «Κορίτσια για Φίλημα» και «Ζητείται Ψεύτης»».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση