Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 14:30 Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο (23/4) του Survivor, Μπλε και Κόκκινοι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν στον αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι τους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας τους έχουν κερδίσει οι Μπλε, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να έχουν βγάλει δύο παίκτες τους ως υποψήφιους προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Περπατάρης και η Δώρα Νικολή θα πρέπει αυτή την εβδομάδα να παλέψουν για την παραμονή τους στον αγώνα αποχώρησης.

Η ομάδα που κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο αποψινό επεισόδιο, οι Μπλε θα συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και θα είναι αυτοί που θα κατακτήσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Έτσι οι Κόκκινοι θα αναγκαστούν, για ακόμα μία φορά, να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση συμπαίκτη τους. Μένει φυσικά να δούμε ποιος θα είναι αυτός.

Δείτε το trailer

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση