O "Μάκης" από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»: «Το σενάριο ήταν εξαιρετικό, ο Μπέζος ήταν σε μεγάλα κέφια...»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 22:31 O "Μάκης" από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»: «Το σενάριο ήταν εξαιρετικό, ο Μπέζος ήταν σε μεγάλα κέφια...» Φωτό: glomex

Ο "Μάκης" από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μίλησε για τη «συνταγή» της επιτυχίας της εμβληματικής σειράς

Ο Τάσος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη».

Ο ‘Μάκης’ από τη θρυλική σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί» μίλησε για την κρίση ηλικίας που πέρασε αλλά και πώς συνειδητοποίησε ότι η προσωπική του ζωή έμενε πίσω λόγω της δουλειάς του.

«Το σενάριο ήταν εξαιρετικό στο Ευτυχισμένοι Μαζί και ο Γιάννης Μπέζος σε τρελά κέφια. Όλοι τότε είχαμε κοινό χιούμορ και αυτό πιστεύω ότι έφερε την επιτυχία της σειράς.

Τα κασέ δεν άλλαξαν γιατί εγώ έπεσα επάνω στην κρίση. Απλά έβρισκα πιο εύκολα ρόλους γιατί το τηλέφωνο χτυπούσε πολύ πιο συχνά» είπε αρχικά.

Όπως λέει ο ίδιος: «Τώρα πια το λέω ότι ‘ναι, είμαι καλός ηθοποιός’. Μια φορά μάλιστα έβλεπα μια δουλειά που συμμετείχα και αυθόρμητα χειροκρότησα. Οφείλω πιο πολλά εγώ στο επάγγελμα απ’ ό,τι το επάγγελμα σε εμένα.

Δεν περίμενα την αναγνωσιμότητα, σκοπός μου ήταν να γίνω γνωστός στον χώρο. Θεωρώ ότι δεν ξέρω ακόμα τόσο καλά την τηλεόραση».

«Προσπαθώ να διατηρώ την παιδικότητά μου. Μπορεί να χορέψω και breakdance όπως χόρευα μικρός», συμπληρώσε

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση