Survivor: Ο Σταμάτης πήρε τη δάδα του και αποχώρησε συγκινημένος από το παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 15:47 Survivor: Ο Σταμάτης πήρε τη δάδα του και αποχώρησε συγκινημένος από το παιχνίδι

Μια ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης (6/6) τον σημαντικότερο αγώνα της εβδομάδας που δεν ήταν άλλος από τον αγώνα αποχώρησης από το Survivor.

Οι Γιώργος, Δώρα, Σταμάτης και Χριστόφορος έδωσαν τα πάντα για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Στα πρώτα αγωνίσματα, νικητές αναδείχθηκαν η Δώρα και ο Γιώργος με αποτέλεσμα, Χριστόφορος και Σταμάτης να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Με σκορ 4-3, παρέμεινε στο παιχνίδι ο Χριστόφορος με αποτέλεσμα ο Σταμάτης να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Έχω είμαι κάπως περίεργα στα συναισθήματα. Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βρεθώ ανάμεσα σε όλους εσάς και να ζήσω όλο αυτό που λέγεται Survivor. Το έζησα στο 100%. Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω μέχρι εδώ και πέρασα διάφορα μέσα στο παιχνίδι» είπε συγκινημένος ο Σταμάτης, λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες του και το ριάλιτι επιβίωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση