Survivor - Φάνης για Γκιουλέκα: Δεν θέλω να ασχολείται άλλο μαζί μου, είναι εμμονή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 22:00 Survivor - Φάνης για Γκιουλέκα: Δεν θέλω να ασχολείται άλλο μαζί μου, είναι εμμονή

Ένα άτομο που δεν με σέβεται, δεν πρόκειται να το σεβαστώ, πρόσθεσε ο παίκτης των Μπλε.

Την άποψή του για τον Γιώργο Γκιουλέκα εξέφρασε ο Φάνης Μπολέτσης στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Ο παίκτης των Μπλε μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και αναφέρθηκε στη διαφωνία που είχαν στο χθεσινό συμβούλιο και τις «ατάκες» που αντάλλαξαν σε έντονο ύφος.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί ο Γιώργος να ασχολείται μαζί μου, δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει. Έχω πει πολλές φορές ότι όλο αυτό δεν τον αντικατοπτρίζει, θεωρώ ότι βγάζει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχει στην έξω του ζωή.

Αυτό κάποτε με στενοχωρούσε, γιατί πίστευα ότι μπορούσε να φτιάξει, είχα πει πολλές φορές ότι θέλω να κάνουμε μια κουβέντα, όταν τελειώσει το Survivor. Αλλά ένα άτομο που δεν με σέβεται, δεν πρόκειται να το σεβαστώ», είπε.

Δείτε το βίντεο:

«Δεν τον έχω κακοχαρακτηρίσει ποτέ, δεν τον έχω προσβάλει ποτέ», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παίκτης της μπλε ομάδας για τον αντίπαλό του, με τον οποίο κάποτε ήταν κοντά.

Μιλώντας στη συνέχεια, με τον Ντάνιελ Νούρκα, ο Φάνης Μπολέτσης τόνισε: «Δεν θέλω να ασχολείται άλλο μαζί μου. Είναι εμμονή».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση