Άνδρας βρέθηκε γυμνός αφού είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε τοίχους θεάτρου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 15:40 Άνδρας βρέθηκε γυμνός αφού είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε τοίχους θεάτρου

Οι πυροσβέστες τον άκουσαν να εκλιπαρεί για βοήθεια.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι ενός θεάτρου και οι πυροσβέστες στο Syracuse της Νέας Υόρκης όταν βρήκαν έναν άνδρα γυμνό να έχει κολλήσει ανάμεσα σε τοίχους του κτηρίου και να εκλιπαρεί για βοήθεια.

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν περίπου στις 07:30 τοπική ώρα αφού κάποιος ακούστηκε να χτυπά μέσα από τον τοίχο και να φωνάζει για βοήθεια.

Πιστεύεται ότι ο άνδρας ήταν κολλημένος σε έναν στενό χώρο ανάμεσα σε τοίχους που δίνει πρόσβαση στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης για δύο ημέρες.

Οι διασώστες έκοψαν τους τοίχους του θεάτρου και τον βρήκαν γυμνό όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης ενώ τώρα νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο.

Σε μια δήλωση στο Facebook, η πυροσβεστική υπηρεσία του Syracuse ανέφερε ότι δεν ήταν σαφές πώς απέκτησε πρόσβαση στον μικρό χώρο πίσω από τον τοίχο.

«Δεν ξέρω αν έμπαινε για να ζεσταθεί ή για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο»

Μιλώντας στο Syracuse.com, ένα τοπικό ειδησεογραφικό μέσο, ​​ο διευθυντής του Landmark Theatre, Mike Intaglietta, είπε ότι ο άνδρας εθεάθη να περιφέρεται γύρω από το κτίριο νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Οι υπάλληλοι που τον είδαν έχασαν τα ίχνη του και υπέθεσαν ότι είχε φύγει.

«Δεν ξέρω αν έμπαινε για να ζεσταθεί ή για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο», πρόσθεσε.

Ο Τζον Κέιν, αναπληρωτής αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας, είπε στα τοπικά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο άνδρας κρυβόταν μέσα στο θέατρο για δύο ημέρες και παγιδεύτηκε αφού έπεσε σε κενό ανάμεσα στους τοίχους των ανδρικών λουτρών του κτηρίου.

Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας φαινόταν να πάσχει από ψυχική ασθένεια και δεν θα κατηγορηθεί για καταπάτηση.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση