Ξεκαρδιστικό βίντεο: Παπαγάλος κλέβει το ακουστικό δημοσιογράφου σε ζωντανή μετάδοση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 16:57 Ξεκαρδιστικό βίντεο: Παπαγάλος κλέβει το ακουστικό δημοσιογράφου σε ζωντανή μετάδοση

Θύμα ληστείας από παπαγάλο έπεσε δημοσιογράφος στη Χιλή κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης. Το πτηνό έκανε... φτερά μαζί με το ακουστικό του ρεπόρτερ.

Ένα αναπάντεχα αστείο περιστατικό συνέβη στον αέρα της χιλιανής τηλεόρασης, όταν ένας παπαγάλος αποφάσισε να κλέψει το ακουστικό από δημοσιογράφο και να πετάξει... μακριά.

Η απίστευτη σκηνή που έγινε αμέσως viral καταγράφηκε σε βίντεο, όπου ο παπαγάλος εμφανίζεται να κουρνιάζει στον ώμο του δημοσιογράφου Nicolas Krumm που εργάζεται για την Chilevision, τη στιγμή που ενημέρωνε τους θεατές για μια διάρρηξη σπιτιού.

 

 

Ο παπαγάλος με μια γρήγορη κίνηση αιφνιδίασε τον ρεπόρτερ και του "τσίμπησε" το ακουστικό, με τον δημοσιογράφο, έκπληκτο, να προσπαθεί να πιάσει το πουλί, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε μαζί με το νέο του απόκτημα.

Πηγή: dailymail.co.uk

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση