Παίκτρια του πόκερ κατηγορείται πως έκλεψε αφού έδειξε επίτηδες το στήθος της στους αντιπάλους της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 18:12 Παίκτρια του πόκερ κατηγορείται πως έκλεψε αφού έδειξε επίτηδες το στήθος της στους αντιπάλους της

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η κοινότητα του πόκερ διχάζεται με παίκτρια να κατηγορείται πως αποσυντόνισε τους αντιπάλους της δείχνοντας το στήθος της.

Η διεξαγωγή ενός τουρνουά πόκερ έχει πιστούς ακολούθους ανά το κόσμο. Όσο πιο private είναι το τραπέζι, τόσο πιο πολλοί φανατικοί του παιχνιδιού πρόκειται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Την προηγούμενη εβδομάδα ένα τουρνουά έλαβε μέρος με πλήθος κόσμου να συρρέει να το παρακολουθήσει. Το τουρνουά διεξήχθη μέσω live stream στο Hustler Casino, και είχε βαπτιστεί ως «Max Pain Monday».

Αρκετά πρόσφατα είχε δημιουργηθεί ένα τρομερό σκάνδαλο με μια παίκτρια να φημολογείται πως έκλεψε, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να ταρακουνήσει το φίλαθλο κοινό.

Αυτή τη φορά η Sashimi, αρκετά γνωστή στο χώρο του πόκερ, ήταν αυτή που κατηγορήθηκε πως έκλεψε σε μια παρτίδα. Βέβαια ο τρόπος που το έκανε ήταν αρκετά ανορθόδοξος.

Κατά την διάρκεια του livestream αρκετοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν πως η Sashimi κατέβαζε την μπλούζα της, προκείμενου να δείξει το στήθος της, ώστε να αποσυντονίσει τους παίκτες που βρίσκονταν στο τραπέζι.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε η Sashimi δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα της στο Instagram, προκειμένου να σχολιάσει το γεγονός αυτό. Υποστήριξε πως χρησιμοποίησε ψεύτικο στήθος, έτσι ώστε να αποσυντονίσει του παίκτες και να χάσουν την συγκέντρωση τους.

Τέλος απολογήθηκε πως ήταν απρεπής η συμπεριφορά της και πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

-->
Προσαρμοσμένη αναζήτηση