Γιατί τα ξενοδοχεία προσφέρουν σαμπουάν και αφρόλουτρο, αλλά όχι οδοντόκρεμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 18:39 Γιατί τα ξενοδοχεία προσφέρουν σαμπουάν και αφρόλουτρο, αλλά όχι οδοντόκρεμα

Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν οι περισσότεροι όταν μπαίνουν στα δωμάτια, στα ξενοδοχεία. Πηγαίνουν στο μπάνιο να ρίξουν μια ματιά στα προϊόντα περιποίησης.

Σχεδόν πάντα θα βρεις σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι ακόμη και σκουφάκι για να μην βραχούν τα μαλλιά. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να βρεις κουτάκι με είδη ραπτικής, μπατονέτες και διάφορα άλλα.

Ωστόσο, παρά τις εξαιρετικές παροχές που προσφέρουν πολλά ξενοδοχεία δεν βρίσκουμε ποτέ μια οδοντόκρεμα.

Ακόμη κι αν αποτελεί ένα από τα βασικά είδη υγιεινής, δεν περιλαμβάνεται στις μινιατούρες που υπάρχουν στο μπάνιο. Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό;

Μια σαφή απάντηση έδωσε εκτεταμένη έρευνα που το Slate.com. Απευθύνθηκε σε στελέχη 18 μεγάλων αλυσίδων ξενοδοχείων. Έθεσε, λοιπόν, το ερώτημα και η απάντηση ήταν σχεδόν ίδια από όλους.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση