Έβαλε το άλογο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και το πήγε στα McDonald's για παγωτό (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 21:41 Έβαλε το άλογο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και το πήγε στα McDonald's για παγωτό (vid)

Χαμός στο διαδίκτυο με το βίντεο, στο οποίο ένα πόνι κάθεται στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου και απολαμβάνει την βόλτα του.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από την Αυστραλία, όπου ένα άλογο εμφανίζεται στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου να αγναντεύει από το παράθυρο.

Πρόκειται για ένα χαριτωμένο πόνι που το φωνάζουν Rocco και απολαμβάνει τη βόλτα στα McDonald's που το πηγαίνει η ιδιοκτήτριά του για να το κεράσει παγωτό.

Στο βίντεο με τίτλο «μόνο στην Αυστραλία», η γυναίκα που οδηγεί το αυτοκίνητο, κατεβάζει το παράθυρό της για να απαντήσει σε άλλη γυναίκα που την ρωτάει αν όντως αυτό που βλέπει είναι αληθινό. «Είναι άλογο αυτό στο αυτοκίνητό σου;», τη ρωτάει.

Η ιδιοκτήτρια του αλόγου ξεκαρδίζεται και απαντά καταφατικά. «Είναι ενθουσιασμένος με το παγωτό του», λέει για τον χαριτωμένο Rocco. Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο TikTok και έχει γίνει ήδη viral με περίπου ένα εκατομμύριο προβολές.

@dondonthedon26 Nice dog  #fyp #drivethough#macdonald #macca #horseincar #australiatiktok #omg ♬ original sound - The Don

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση