Αειθαλής 90χρονη χελώνα έκανε τρίδυμα με την 53χρονη σύντροφό της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 16:30 Αειθαλής 90χρονη χελώνα έκανε τρίδυμα με την 53χρονη σύντροφό της

Οι ακτινοειδείς χελώνες μπορούν να ζήσουν πολύ περισσότερο από έναν αιώνα, οπότε ο κ. Pickles έχει πολύ περισσότερο διάδρομο για να περνάει χρόνο με τα παιδιά του.

Στα 90 του χρόνια, ο Pickles, η απίστευτη χελώνα, είναι το γηραιότερο ζώο στο ζωολογικό κήπο του Χιούστον. Και τώρα, το ηλικιωμένο ερπετό είναι επίσης ο νεότερος πατέρας στις εγκαταστάσεις του ζωολογικού κήπου.

Ο κ. Pickles έχει γεννήσει τρία νεογνά που ονομάζονται Dill, Gherkin και Jalapeño. Η μητέρα των νεοσσών είναι η κυρία Pickles, μια 53χρονη χελώνα που έφτασε στον ζωολογικό κήπο το 1996. Το χάσμα ηλικίας 37 ετών μεταξύ των ερπετοειδών γονέων είναι κάπως Μέρντοχικό, αλλά με την πρόσφατη συνουσία, ο κ. Πικλς αποδείχθηκε πιο αρρενωπός από τους περισσότερους 90χρονους ανθρώπους.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ένας ερπετολόγος του ζωολογικού κήπου συνάντησε την κ. Pickles την ώρα που γεννούσε τα αυγά, τα οποία ανακτήθηκαν γρήγορα και μεταφέρθηκαν στο σπίτι των ερπετών και των αμφιβίων. Οι μικροσκοπικές χελώνες μεγαλώνουν στο σπίτι μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά ώστε να ξανασμίξουν με τους γονείς τους.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση