Ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ, ταξίδεψε με ελληνικό διαβατήριο και δεν τον αφήνουν να επιστρέψει στις ΗΠΑ – «Ελευθερώστε με»
Όπως εξηγεί ο ίδιος, σε βίντεο που ανέβασε, για να επιστρέψει στην Αμερική, θα πρέπει να έχει πράσινη κάρτα επειδή δεν ταξιδεύει με αμερικανικό διαβατήριο
Η απόφαση του γιου του Τομ Χανκς, Τσετ Χανκς να ταξιδέψει με ελληνικό διαβατήριο, του δημιούργησε πρόβλημα ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην Κολομβία.
Όπως περιγράφει ο γιος του Τομ Χανκς, με βιντεάκι που ανέβασε στο Instagram, το αμερικανικό διαβατήριό του έληγε σύντομα κι έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το ελληνικό.
Αρχικά, ο Τσετ Χανκς, όπως αναφέρει το newsit.gr, είχε ταξιδέψει στο Πουέρτο Ρίκο, για τα γενέθλια ενός φίλου του. Από εκεί, θέλησε να πάει στο Μεδεγίν για να επισκεφτεί ακόμη έναν φίλο του.
Όμως, όταν ήρθε η ώρα να ταξιδέψει, τον ενημέρωσαν ότι χρειάζεται πράσινη κάρτα για να μπει στην Αμερική, από τη στιγμή που δεν ταξιδεύει με αμερικανικό διαβατήριο αλλά με ελληνικό.
«Δεν έχω πράσινη κάρτα γιατί είμαι Αμερικανός πολίτης» λέει ο ίδιος στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γιώργος Μαζωνάκης: Λουλούδια και κεράκια στην τοιχογραφία του στον Βόλο
Το σημείο έχει γίνει σημείο συνάντησης και συγκίνησης, καθώς ολοένα και περισσότεροι περαστικοί επιλέγουν να αφήσουν εκεί το δικό τους μικρό σημάδι αγάπης
Μην πλένεις τις πετσέτες με περισσότερο απορρυπαντικό απ’ όσο χρειάζεται
Η μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού δεν σημαίνει απαραίτητα πιο καθαρές πετσέτες
Δημήτρης Πιατάς: Έχασε τη σύζυγό του και την ίδια ημέρα έπαιξε κανονικά στο θέατρο
Ο αγαπημένος ηθοποιός έπαιξε κανονικά το βράδυ της Παρασκευής στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας»
Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στον ετεροθαλή αδερφό της για τα γενέθλιά του: «Τα πιο όμορφα είναι ακόμα μπροστά»
«Από το μικρό αγόρι των φωτογραφιών στον υπέροχο άντρα που είσαι σήμερα», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη για τον ετεροθαλή αδερφό της
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι να αποχωρήσω από την τηλεόραση μέσα στα επόμενα χρόνια
Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ωστόσο πως εξακολουθεί να αγαπά βαθιά τη δουλειά του
Πάνος Κιάμος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Κανένας δεν συνειδητοποιούσε πόσο αγαπούσε ο κόσμος αυτούς τους καλλιτέχνες»
Ο τραγουδιστής εξήγησε τι θα ήθελε να συμβεί με τα δικά του τραγούδια όταν σταματήσει να εμφανίζεται στη σκηνή.