Πλήρωσε να τον θάψουν στο Φεγγάρι, για να κλωνοποιηθεί στο μέλλον όπως... στο Star Wars!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 16:07 Πλήρωσε να τον θάψουν στο Φεγγάρι, για να κλωνοποιηθεί στο μέλλον όπως... στο Star Wars!

«Θα ήθελα να χιλιάδες εκδοχές του εαυτού μου, ίσως και εκατομμύρια».

Ένας άνδρας επιθυμεί να τον θάψουν στο Φεγγάρι όταν πεθάνει και πλήρωσε εταιρεία που πραγματοποιεί τέτοιες κηδείες, καθώς ονειρεύεται κάποια στιγμή να κλωνοποιήσουν το DNA του.

Ο 86χρονος συνταξιούχος καθηγητής φυσικής Ken Ohm από το Κάνσας, επικοινώνησε με την Celestis, που ειδικεύεται στην αποστολή γήινων υπολειμμάτων και στάχτης στη Σελήνη. Οι τιμές ξεκινούν από 2.495 δολάρια και μπορεί να αγγίξουν τα 13.000, τη στιγμή που η μέση κηδεία στη Νέα Υόρκη κοστίζει 10.000 δολάρια.

Μιλώντας στους New York Times, ανέφερε ότι «ζω με την αβεβαιότητα» και πως ελπίζει μια μέρα ένας από τους απογόνους «να κοιτάζει τον ουρανό και να σκέφτεται ότι ο γέρος Ken είναι εκεί ψηλά».

Εντούτοις, ανέφερε ότι η πραγματική ματαιοδοξία του είναι να συνεχίσει να υπάρχει το DNA του, αφού ονειρεύεται στο μέλλον να δημιουργηθούν αναρίθμητοι κλώνοι του.

Ο συνταξιούχος καθηγητής φυσικής Ken Ohm:

«Θα ήθελα να κλωνοποιήσουν χιλιάδες εκδοχές του εαυτού μου, ίσως και εκατομμύριες, όπως συμβαίνει με τους κλώνους στο Star Wars», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τόνισε ότι το DNA του μπορεί να συνεισφέρει σε μελέτες, ειδικά αν στο μέλλον δημιουργηθεί ένας διαγαλαξιακός ζωολογικός κήπος. Σε αυτό το υποθετικό σενάριο, θα ήθελε να υπάρχει ένας κλώνος του σε κλουβί, ώστε να γίνει αντικείμενο μελέτης από τα μελλοντικά κυρίαρχα όντα.

Πηγή: New York Times

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση