Τριπλασίασε την τιμή του Airbnb, γιατί έμαθε ότι η επισκέπτρια θα πάει σε κοντινή συναυλία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 19:25 Τριπλασίασε την τιμή του Airbnb, γιατί έμαθε ότι η επισκέπτρια θα πάει σε κοντινή συναυλία

«Αφού δεν το αποδέχεστε, δεν θα σας φιλοξενήσουμε»

Σάλος έχει ξεσπάσει με έναν ιδιοκτήτη Airbnb, που κατηγορείται ότι τριπλασίασε την τιμή του ακινήτου, επειδή έμαθε πως η επισκέπτρια έκανε κράτηση για να πάει σε συναυλία που θα γίνει κοντά στο σπίτι.

Η Ariel Stewart σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok αναφέρει ότι έκανε κράτηση για το διάστημα 26-28 Οκτωβρίου του επόμενου έτους στη Νέα Ορλεάνη, γιατί θα εμφανιστεί η Taylor Swift στο Superdome. Όταν όμως επικοινώνησε με τον οικοδεσπότη για τις τελικές λεπτομέρειες, αποκάλυψε τον λόγο της επίσκεψης και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα.

«Έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι η τιμή δεν ρυθμίστηκε σωστά και πως έπρεπε να συγκεντρώσει περισσότερα κεφάλαια, ενώ πρότεινε εναλλακτική τοποθεσία αρκετά πιο μακριά από τη συναυλία», είπε η γυναίκα σύμφωνα με το Insider και πρόσθεσε πως «το έξτρα κόστος είναι 2400, συν φόροι και τέλη για δύο νύχτες».

«Απορρίπτω την αλλαγή της τιμής σε πιο ακριβή τιμή και αρνούμαι τη μεταφορά της κράτησής μου σε άλλη τοποθεσία. Αφού μιλήσετε με την Airbnb, μπορείτε να επιλέξετε να με ακυρώσετε, αλλά θα σας τιμωρήσει και θα αποκλείσει την κράτηση αυτών των ημερομηνιών στο μέλλον», απάντησε η γυναίκα στον οικοδεσπότη.

Τότε, εκείνος την ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι και πως αν επισκεφθεί την περιοχή, δεν θα της δώσει τα κλειδιά, ενώ συνέχισε να την πιέζει, σχολιάζοντας την προσωπική της ζωή.

«Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο εγκάρδιοι. Απλώς σας ενημερώνουμε ότι αφού δεν το αποδέχεστε, δεν θα σας φιλοξενήσουμε σε αυτήν την τοποθεσία σε αυτήν την τιμή… Για να μην ακυρώνετε όμως, υποθέτουμε ότι δεν έχετε πολλούς φίλους για να μιλήσετε, οπότε θέλετε να ασχοληθείτε μαζί σας», έγραψε σε μήνυμα ο οικοδεσπότης.

Τελικά, η Ariel Stewart επικοινώνησε με την Airbnb, με την εταιρεία να αναφέρει ότι η γυναίκα δεν πρέπει να κάνει καμία ακύρωση και πως πρέπει να πληρώσει την αρχική τιμή της κράτησης. Σε αντίθεση περίπτωση, ο οικοδεσπότης θα πρέπει να ακυρώσει, αλλά και ταυτόχρονα να αναλάβει τις ευθύνες από τις κυρώσεις που θα επιβληθούν.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση