Αδερφές έγιναν μαλλιά κουβάρια για έναν γάμο – Η ιστορία με τα χιλιάδες σχόλια και αντιδράσεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 11:20 Αδερφές έγιναν μαλλιά κουβάρια για έναν γάμο – Η ιστορία με τα χιλιάδες σχόλια και αντιδράσεις

Οι περισσότεροι πήραν το μέρος της γυναίκας που εξιστορεί τα γεγονότα

Μια γυναίκα μοιράστηκε στην πλατφόρμα του Reddit την ιστορία με τον τσακωμό που είχε με την αδερφή της, και η δημοσίευσή της συγκέντρωσε πάνω από 3.300 αντιδράσεις και περίπου 1.300 σχόλια. Οι χρήστες εξέφρασαν την άποψή τους στο δράμα που βίωσε η 29χρονη, με αφορμή τον γάμο της αδερφής της.

Ξεκινώντας την εξιστόρηση του γεγονότος, η 29χρονη έγραψε πως η 26χρονη αδερφή της «παντρεύεται σε λίγες εβδομάδες και μου έστειλε μια πρόσκληση». Σύμφωνα με το nypost.com, η 29χρονη αναφέρει πως η αδερφή της δεν θέλει να καλέσει κανένα παιδί στον γάμο.

«Αλλά, από τη στιγμή που δεν έχω κανέναν άλλον να προσέχει το μωρό μου, αυτό σήμαινε πως δεν θα μπορούσα να παρευρεθώ στον γάμο», έγραψε η 29χρονη στο Reddit, προσθέτοντας πως ο σύζυγός της θα έλειπε εκείνες τις μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι. «Τη ρώτησα αν θα μπορούσε να κάνει μια εξαίρεση».

«Δεν την πίεσα, απλώς τη ρώτησα. Και εκείνη μου επιτέθηκε», είπε η 29χρονη για την αδερφή της, ενώ συνέχισε περιγράφοντας τον τσακωμό τους. «Με έβρισε, επειδή δήθεν απέρριψα την πρόσκληση της και μου είπε πως όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από τον γιο μου. Της είπα ότι δεν έχω κανέναν να προσέχει τον γιο μου, οπότε δεν θα μπορούσα να πάω στον γάμο, αλλά είναι εντάξει που δεν μπορεί να κάνει μια εξαίρεση».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Μου πρότεινε να ρωτήσω τους γείτονές μου να προσέχουν το παιδί μου, αλλά δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα, γιατί είμαι σε μια καινούρια γειτονιά και δεν ξέρω τους γείτονές μου τόσο καλά». Όταν το είπε αυτό στην αδερφή της, εκείνη συνέχισε να της φωνάζει «και μου είπε πως θα έπρεπε να τη στηρίξω την ημέρα του γάμου της».

Ποια ήταν η γνώμη των σχολιαστών

Η 29χρονη ρώτησε τους χρήστες του Reddit αν ήταν στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Ένας από τους σχολιαστές, την απάντηση του οποίου ψήφισαν θετικά περίπου 8.000 άτομα, της έγραψε πως «από τη στιγμή που τη ρώτησες αν μπορεί να κάνει μια εξαίρεση, δεν είσαι λάθος. Επιπλέον, η αδερφή σου δεν θα ήταν λάθος, αν είχε αρνηθεί να κάνει την εξαίρεση ευγενικά και όμορφα».

Ο ίδιος συνέχισε γράφοντας πως «το να σου φωνάζει και να σε κατηγορεί πως όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από τον γιο σου, επειδή δεν θέλεις να στον προσέχουν οι άγνωστοι γείτονες, την καθιστά τρομερά λάθος».

Από την άλλη πλευρά, ένας άλλος σχολιαστής έγραψε πως «το να βάζει το ζευγάρι τους δικούς του όρους στον γάμο τους, είναι εντάξει. “Όχι παιδιά, όχι αλκοόλ, όχι κρέας”, οτιδήποτε. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβουν πως θα υποστούν τις κυρώσεις των περιορισμών που θέτουν. Κάποιοι άνθρωποι θα επιλέξουν να μην παρευρεθούν σε αυτόν. Και αυτό είναι στο παιχνίδι».

Ο ίδιος κατέληξε στο ότι «η νύφη και ο γαμπρός βάζουν τους κανόνες του γάμου, οι καλεσμένοι αποφασίζουν αν θα παρευρεθούν σε αυτόν. Όλα καλά». Το σχόλιό του έλαβε 2.500 θετικές ψήφους.

Τέλος, ένας ακόμα έγραψε πως «φυσικά όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από τον γιο σου, αυτό κάνουν οι γονείς. Είναι κατανοητό το ότι η αδερφή σου σε θέλει δίπλα της την ημέρα του γάμου της, αλλά σου προτείνει να αφήσεις το παιδί σου αγνώστους. Όταν αποφασίζεις να μην καλέσεις παιδιά στον γάμο σου, πρέπει να δεχτείς πως μερικοί άνθρωποι δεν θα καταφέρουν να έρθουν σε αυτόν, εξαιτίας των παιδιών τους».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση