Bulldog θέλει να είναι αγελάδα και γίνεται viral

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 12:49 Bulldog θέλει να είναι αγελάδα και γίνεται viral

Ροπή προς έναν πιο βουκολικό τρόπο ζωής εμφανίζει ένα Αγγλικό Bulldog, η Lola.

Στις 23 Οκτωβρίου, η μαμά της μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, στο οποίο η Lola κάθεται ανάμεσα σε ένα κοπάδι αγελάδες, δείχνοντας ευτυχισμένη. Ο χρωματισμός του τριχώματός της – άσπρο με μαύρα σχέδια – τη βοηθά σε αυτό το φιλόδοξο cosplay. Στο βίντεο, η κηδεμόνας της τής φωνάζει πίσω από την κάμερα για να της θυμίσει ότι “δεν είναι αγελάδα”. H Lola, όμως, δεν φαίνεται να πτοείται από τέτοιες κακοήθεις δηλώσεις.

Πρόκειται για μία σύγχρονη, ανεξάρτητη σκυλίτσα, η οποία σίγουρα μπορεί να καταφέρει ό,τι βάλει στο μυαλό της – ακόμα και να ενσωματωθεί πλήρως στην αγελαδο-κοινότητα. Στο viral βίντεο που δημοσίευσε η μαμά της στον λογαριασμό της στο TikTok, @shaneesemcl, φαίνεται ξεκάθαρα το ασπρόμαυρο Αγγλικό bulldog να μην το κουνάει ρούπι. Στέκεται περήφανα ανάμεσα στις εξαδέλφες-αγελάδες και τινάζει τις μύγες από τα αυτιά της, κοιτώντας προκλητικά την κηδεμόνα της: “Όσο επίμονα κι αν μου ψαλιδίζεις τα φτερά, μαμά, εγώ παραμένω αγελάδα.”

Όσο για τις αγελάδες, μοιάζουν πλήρως ατάραχες, να καλωσορίζουν το νέο μέλος στην ομάδα τους χωρίς προκαταλήψεις. Μαζί τους φαίνεται να συμφωνούν και πολλοί ακόλουθοι του βίντεο στο TikTok, όπως η @ms.tea_zombie13 που υπερασπίζεται το δικαίωμα της Lola να επιλέξει πού ανήκει: “Μπορεί να γίνει ό,τι θέλει! Μην εμποδίζετε το ελεύθερο πνεύμα της.”

Σε ένα άλλο βίντεο στο TikTok, η Lola φαίνεται να κυνηγάει τις αγελάδες. Ο δεσμός που έχει αναπτύξει μαζί τους δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι γνωστό ότι οι αγελάδες τα πηγαίνουν περίφημα με τους σκύλους, καθώς και τα δύο ζώα είναι φιλικά και ευγενικά. Οι σκύλοι φυλούν τα κοπάδια και τις φάρμες από αρχαιοτάτων χρόνων, και προσφέρουν μια αίσθηση ασφάλειας στα υπόλοιπα ζώα.

 

 

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές στο internet, τρυφερές και αστείες, που μας φτιάχνουν τη μέρα και μας θυμίζουν πόσο απλά θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Ευχαριστούμε τη Lola που διάλεξε μια αγελαδο-οικογένεια η οποία την αποδέχτηκε παρά τις διαφορές τους!

Πηγή: topetmou.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση