Απίστευτο περιστατικό: Σκούπα ρόμποτ «έφυγε» από σπίτι οικογένειας και έκανε βόλτες στους δρόμους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 11:29 Απίστευτο περιστατικό: Σκούπα ρόμποτ «έφυγε» από σπίτι οικογένειας και έκανε βόλτες στους δρόμους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος σε πολιτεία στις ΗΠΑ, καθώς μια σκούπα ρομπότ κατάφερε να αποδράσει από σπίτι και κατέληξε στους δρόμους.

Σε μια κωμική ανατροπή που αναδεικνύει τους απροσδόκητους κινδύνους της σύγχρονης τεχνολογίας, μια ρομποτική σκούπα έγινε viral αφού έκανε μια τολμηρή «απόδραση» από ένα σπίτι στη Τζόρτζια. Τα πλάνα από την περιπετειώδη απόδραση της σκούπας έγιναν έκτοτε viral, κατακτώντας τις καρδιές και το γέλιο εκατομμυρίων ανθρώπων στο TikTok.

Η Shelley Betz, η ιδιοκτήτρια της σκούπας, διηγήθηκε το παράξενο περιστατικό, αποκαλύπτοντας ότι η οικογένειά της είχε χάσει τα ίχνη του βοηθού της. «Δεν μπορούσαμε να τον βρούμε και ψάξαμε κάτω από όλα τα έπιπλα», εξήγησε η Betz, προβληματισμένη από την εξαφάνιση της ηλεκτρικής σκούπας.

Η διασκέδαση της οικογένειας μετατράπηκε σε έκπληξη όταν, δύο ημέρες μετά την απόδραση της, ανακαλύφθηκε κάτω από ένα σωρό φύλλα στην μπροστινή αυλή, μόλις 10 μέτρα από το σημείο διαφυγής. Κατά την επισκόπηση της κάμερας κλειστού κυκλώματος, η οικογένεια Betz αντίκρυσε το διασκεδαστικό θέαμα της θρασύτατης προσπάθειας της σκούπας για ελευθερία.

Η αντίδραση του διαδικτύου ήταν άμεση, με την απόδραση να πυροδοτεί έναν καταιγισμό από memes και αστεία.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση