Μίνι μάρκετ στη Νότια Κορέα ξεκίνησαν να πουλάνε ράβδους χρυσού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 13:34 Μίνι μάρκετ στη Νότια Κορέα ξεκίνησαν να πουλάνε ράβδους χρυσού

Αυξήθηκε η ζήτηση...

Τα μίνι μάρκετ στη Νότια Κορέα έχουν εντάξει ένα νέο προϊόν στα προς πώληση είδη τους και μάλιστα πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Εκεί μπορεί να βρει πλέον κάποιος… ράβδους χρυσού!

Η μεγαλύτερη αλυσίδα μίνι μάρκετ της χώρας, η CU, ξεκίνησε μια συνεργασία με την Korea Minting and Security Printing Corporation και πλέον διαθέτει προς πώληση μίνι ράβδους χρυσού σαν να πουλάει φρέσκα ντόνατς.

Από τις αρχές Απριλίου η CU διαθέτει προς πώληση ράβδους χρυσού βάρους μεταξύ 0,1 έως και 1,87 γραμμάρια ενώ οι τιμές κυμαίνονται από 225.000 γουόν, περίπου 165 δολάρια για τις ράβδους βάρους 1,87 γραμμαρίων και 77.000 γουόν για τις μπάρες 0,5 γραμμαρίων.

Η ζήτηση για ράβδους χρυσού και για χρυσά νομίσματα αυξήθηκε στη Νότια Κορέα κατά 27% σε ετήσια βάση κι έφτασε στους 5 τόνους το πρώτο τρίμηνο του έτους εν μέσω της αύξησης των τιμών του κίτρινου μετάλλου, όπως ανέφερε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού σε πρόσφατη ανάλυσή του.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση