Που θα κάτσει η μπίλια για τον Ηλία Κυρμανίδη;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 17:04 Που θα κάτσει η μπίλια για τον Ηλία Κυρμανίδη;

Η υποψηφιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Ηλία Κυρμανίδη για το Δήμο Καμένων Βούρλων αποτελούσε κοινό μυστικό εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εγχείρημα με μεγάλο ρίσκο και ιδιαίτερες δυσκολίες, γιατί ο γνωστός δικηγόρος, που γεννήθηκε στα Καμένα Βούρλα, θα βρει απέναντί του το Δήμαρχο επί δυο θητείες Γιάννη Συκιώτη που, αξίζει να θυμίσουμε, το 2019 είχε εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή συγκεντρώνοντας το υψηλό ποσοστό του 56,24%, παρότι υπήρξαν άλλα τρία ψηφοδέλτια που διεκδίκησαν το Δήμο.

Θα καταφέρει τελικά να σχηματίσει ψηφοδέλτιο και να ζητήσει τη ψήφο των συμπατριωτών του απέναντι στο Γιάννη Συκιώτη; Ή θα παραμείνει στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού;

Σίγουρα, ο έλκων την καταγωγή από τα Άγραφα, θα έχει ακουστά τη λαϊκή παροιμία για όποιον φεύγει από το μαντρί τι μπορεί να πάθει από το λύκο…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση