Το Επιμελητήριο Βοιωτίας στην Lamia Expo 2022

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 21:12 Το Επιμελητήριο Βοιωτίας στην Lamia Expo 2022 Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης

Τη συμμετοχή της επιχειρηματικής κοινότητας της Βοιωτίας στην Lamia Expo 2022, ανακοίνωσε με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Επιμελητήριο του γειτονικού νομού.

Είναι το δεύτερο Επιμελητήριο, μετά απ’ αυτό της Φθιώτιδας, που προγραμματίζει την συμμετοχή του στην έκθεση που όλοι φιλοδοξούμε να εξελιχθεί στη σημαντικότερη της Κεντρικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ΕΒΕ Βοιωτίας, που θα καλύψει μέρος της δαπάνης συμμετοχής με ποσό έως 500,00€ ανά επιχείρηση, θα δέχεται τις  αιτήσεις συμμετοχής τους έως την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μακάρι η επιχειρηματική κοινότητα της Βοιωτίας να μας φέρει γούρι και να ακολουθήσουν Επιμελητήρια και άλλων νομών που θα αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία μας που έχει ως στόχο «να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών όλης της Ελλάδας, και να εξελιχθεί ως σημαντικό κέντρο του επαγγελματικού τουρισμού». 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση