Οι πράσινοι υποψήφιοι στη Στερεά Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 08:02 Οι πράσινοι υποψήφιοι στη Στερεά Ελλάδα

Οι βουλευτικές εκλογές μπορεί να έχουν απομακρυνθεί, σύμφωνα τουλάχιστον με τις επίσημες διαβεβαιώσεις, όμως η στελέχωση των «πράσινων» ψηφοδελτίων προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε αναφερθεί στο πιθανό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα. Σήμερα ας δούμε τα πρόσωπα τα οποία φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» ή «παίζουν» δυνατά για μια θέση στα πράσινα ψηφοδέλτια στους άλλους νομούς της Στερεάς Ελλάδας. 

Βοιωτία 
Στην Βοιωτία, εκτός του νυν βουλευτή Γιώργου Μουλκιώτη, ακούγονται τα ονόματα της κόρης του αείμνηστου Γιάννη Σταμούλη, Χριστίνας και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννας Νταντούμη, ενώ υποψήφιος ενδέχεται να είναι και ο πρώην βουλευτής και τέως Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Βασίλης Τόγιας.

Εύβοια 
Στην Εύβοια φέρεται πως θα είναι υποψήφιος ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ της Κύμης και αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Αλέξανδρος Θεοδώρου που στήριξε ενεργά τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές.
Ακούγονται ακόμα τα ονόματα της πρώην βουλευτή Κατερίνας Περλεπέ, της πρώην προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνας Παπαναστασίου, του μέλους της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κατερίνας Καζάνη και του δικηγόρου Θανάση Τάρτη.

Φωκίδα
Η πρώην βουλευτής και μέλος της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής  Αφροδίτη Παπαθανάση προέρχεται από το Παπανδρεϊκό στρατόπεδο» και ποτέ δεν έκρυψε ότι επιθυμεί να είναι και πάλι υποψήφια στο νομό.

Ευρυτανία 
Τέλος, για την μονοεδρική Ευρυτανία ακούγεται το όνομα του νέου γραμματέα της Ν.Ε. Γιώργου Καρβέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση