Θλίψη για το Νίκο Μπέτσιο - «Έφυγε ο κουμπάρος και φίλος του»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 08:01 Θλίψη για το Νίκο Μπέτσιο - «Έφυγε ο κουμπάρος και φίλος του»

Τη θλίψη του για την απώλεια του "κουμπάρου, φίλου και αδερφού" του, έκανε γνωστή μέσω του Facebook ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης "Πατρίδα μας η Στερεά" Νίκος Μπετσιος. 

Αναφερόμαστε στο διευθυντή του δημοτικού σχολείου Βαθέως Αυλίδας Αντώνη Νικολακάκη, που έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 61 ετών, με τον οποίον, προφανώς, ο Νίκος Μπέτσιος γνωρίζεται από τα χρόνια που υπηρετούσε ως δάσκαλος στην Εύβοια και πέρα από την κουμπαριά έγιναν και κολλητοί φίλοι.

Η ειρωνεία είναι, όπως αποκαλύπτει ο Περιφερειακός Σύμβουλος, πως "πριν λίγες ώρες σου έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό. Δεν μου απάντησες. Είχες φύγει για το μεγάλο ταξίδι Αντώνη". 

Αξίζει να σημειώσουμε, ακόμα, ότι ο πρώτος που έσπευσε να συλλυπηθεί το Νίκο Μπέτσιο ήταν ο, επικεφαλής της παράταξης "Στερεά Υπεροχής", Δημήτρης Αναγνωστάκης, προερχόμενος κι αυτός από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Στην επόμενη φωτογραφία ο εκαπιδευτικός Αντώνης Νικολακάκης που «έφυγε»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση