Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων: «Η μάχη της μνήμης είναι δική μας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 18:32 Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων: «Η μάχη της μνήμης είναι δική μας»

Θέμα υψηλής προτεραιότητας, αποτελεί για το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων, η ανάδειξη της Θυσίας των 700 Θεσπιέων που έπεσαν πριν από 2.500 χρόνια στις Θερμοπύλες αλλά και των ιδανικών που υπερασπίστηκαν. 

Η σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων, Γιώργου Ντασιώτη, έγινε σήμερα (26/8) με την ευκαιρία της τελετής αδελφοποίησης του Δήμου του με το Δήμο της Σπάρτης και το Δήμο Λαμιέων, που θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια των Θερμοπυλειων στις 3 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, όπου και θα υπογραφούν τα σχετικά σύμφωνα.

Οι τρεις Δήμοι, που θα αδελφοποιηθουν έπειτα από αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων, συνδέονται μεταξύ τους στη βάση μιας από τις πιο σημαντικές μάχες στην Παγκόσμια Ιστορία, της Μάχης των Θερμοπυλών.

Αυτήν την ευκαιρία, λοιπόν, άδραξε ο Γιώργος Ντασιωτης και προσπαθεί, μέσω της ανάρτησης του, να αναδείξει τη συμμετοχή και τη θυσία των Θεσπιέων, στο πλευρό των Σπαρτιατών, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα: "Η μάχη της μνήμης είναι δική μας".

Μάχη όλων μας είναι Δήμαρχε. Όλων μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση