Ένας Λαμιώτης στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 08:26 Ένας Λαμιώτης στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

 Την ανάδειξή του στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Λαμιώτης Απόστολος Μολιώτης.

Ύστερα από τρεις θητείες στην ηγεσία του 8ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της συμμετοχής του για δεύτερη θητεία στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων, ο κ. Μολιώτης σημειώνει πως «είναι μεγάλη τιμή πλέον η συμμετοχή μου στην Κεντρική Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η τιμή, καθότι για πρώτη φορά από την ίδρυση του Ο.Ε.Ε., μέλος του περιφερειακού μας τμήματος, συμμετέχει στη Κεντρική Διοίκηση. Ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου».

Από το Lamia Report ευχόμαστε στον Απόστολο Μολιώτη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση