Δήμητρα Λιάνη: "Ζω με 870 ευρώ, τα άλλα μισά τα παίρνει η γνωστή κόρη η Σουηδέζα"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 18:36 Δήμητρα Λιάνη: "Ζω με 870 ευρώ, τα άλλα μισά τα παίρνει η γνωστή κόρη η Σουηδέζα"

Αποκαλύψεις για την οικονομική της κατάσταση αλλά και μια αποκάλυψη για τον έτερο δικαιούχο της σύνταξης του Ανδρέα Παπανδρέου έκανε σήμερα η Δήμητρα Λιάνη που εμφανίστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού δεν δίστασε να απαντήσει, όταν ρωτήθηκε πώς τα βγάζει πέρα οικονομικά, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι δύσκολα. Άστο… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ». 

Η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου αποκάλυψε ακόμα πως «η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη».

Δείτε και το βίντεο με πολλά και ενδιαφέροντα που είπε η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση