Πολλοί οι "μνηστήρες" για το Δήμο Χαλκιδέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 16:09 Πολλοί οι "μνηστήρες" για το Δήμο Χαλκιδέων

Παρών στις δημοτικές εκλογές του 2023 δήλωσε με πρόσφατη ανακοίνωσή του ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, σέρνοντας το χορό των υποψηφιοτήτων στη Χαλκίδα. 

Ο κ. Παγώνης, ο οποίος στις εκλογές του 2019 είχε κατέλθει με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 28,05% έναντι 34,34% της Δημάρχου Έλενας Βάκα, που υποστηρίχθηκε από τη Ν.Δ., θέλει να πάρει τη ρεβάνς και καλεί "όλους τους πολίτες του Δήμου να αφήσουν πίσω τους, σαν μια θλιβερή ανάμνηση, τα πεπραγμένα της παρούσης Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων και να ενισχύσουν το αγώνα εκείνων των προσώπων που στην μακρόχρονη διαδρομή τους διαχειρίστηκαν τις Δημόσιες υποθέσεις με ανιδιοτέλεια, διάθεση προσφοράς, όραμα και αποτελεσματικότητα".

Στη δύσκολη αυτή αυτοδιοικητική αναμέτρηση, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ξαναμπεί σφήνα ο Βασίλης Καθαροσπόρης, πρώην αντιδήμαρχος του κ. Παγώνη, ο οποίος είχε διεκδικήσει και στις προηγούμενες εκλογές το Δήμο συγκεντρώνοντας το πολύ υψηλό  ποσοστό 24,98%. Αν και ο ίδιος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα στην παράταξή του από το καλοκαίρι, δεν έχει κάνει δημόσιες δηλώσεις που να επιβεβαιώνουν την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές.

Υποψήφιος για το Δήμο θα είναι, κατά δήλωσή του, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκιδέων Παναγιώτης Τζαφέρος που έσπευσε από τον Ιούνιο να ανακοινώσει "ανεξάρτητη υποψηφιότητα και πλουραλιστικό ψηφοδέλτιο".

Ερωτηματικό, τέλος, αποτελεί το πρόσωπο που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Χαλκιδέων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, υπό την προϋπόθεση, όμως, συσπείρωσης ενός ευρύτερου προοδευτικού ψηφοδελτίου. Αν τελικά επαληθευτεί το σενάριο Αποστόλου για το Δήμο, θα είναι, σίγουρα, μια ισχυρή υποψηφιότητα που θα ταρακουνήσει τα "τρελά νερά" του Ευρίπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση